(Poistunut julkaisusta)

Toiminnanjohtaja, Suomen Uimaliitto ry, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2018
Suomen Uimaliitto ry on vuonna 1906 perustettu uintiurheilun lajiliitto, jonka perustan muodostavat 130 jäsenseuraa. Uimaseurat liikuttavat vuosittain lähes 70 000 kilpailijaa ja harrastajaa. Liiton palveluksessa on 10 päätoimista työntekijää. Visionamme on olla halutuin laji huipulla.

Nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme

TOIMINNANJOHTAJAA

vastaamaan liiton operatiivisesta toiminnasta

Tehtävässäsi vastaat liiton strategian toimeenpanosta. Toimit palkatun henkilökunnan esimiehenä, liittohallituksen sihteerinä sekä eri työryhmien ja valiokuntien jäsenenä. Vastaat liiton toiminnasta ja taloudesta. Toiminnanjohtajana rakennat ja ylläpidät yhteistyösuhteita liiton eri sidosryhmien kanssa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Osallistut uintiurheilun ja -liikunnan yleiseen edunvalvontaan ja varainhankintaan.


Edellytämme sinulta

Menestyminen toiminnanjohtajan tehtävässä edellyttää kokemusta ja näyttöjä muutosjohtamisesta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä innostaa, haastaa ja tukea ihmisiä. Kommunikoit liiton organisaatiossa ja sidosryhmissä selkeästi ja johdonmukaisesti. Hyödynnät palautetta itsesi ja työntekijöiden kehittämiseksi.

Sinulla on laajat verkostot sekä vahva näkemys nykyaikaisesta yritysyhteistyön luomisesta. Omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä kokemuksen ja hoidat sujuvasti kansainvälisiä yhteyksiä myös englannin kielellä. Raportoit työstäsi Suomen Uimaliiton liittohallitukselle.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän suomalaisen urheilumaailman näköalapaikalla sekä hyvät mahdollisuudet vaikuttaa suomalaisen uintiurheilun ja uintiliikunnan kehittymiseen. Toiminnanjohtajan tehtävät edellyttävät joustavuutta työajoissa sekä valmiutta matkustamiseen.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa StaffPoint Executiven konsultti Ari Loppukaarre, puh. 040 503 4919.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 23.9.2018 mennessä osoitteessa https://www.staffpoint.fi/tyonhaku-ja-ura/tyopaikat.


Lisätietoja

Ari Loppukaarre
Executive Consultant
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 Helsinki
puh. 040 503 4919
ari.loppukaarre@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi