(Poistunut julkaisusta)

Toiminnanjohtaja Ravimäkiyhdistykselle Haminaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018Työn kuvaus:
  Ravimäkiyhdistys ry on vahva kehitysvammaisten, senioreiden, vaikeavammaisten sekä työllistymistä edistävien palvelujen tuottaja.
 
Keskitymme Ravimäessä palvelujemme ja osaamisemme jatkuvaan kehittämiseen sekä tulevaisuuden tapaan tehdä työtä ihmisten parissa.
 
Työn kuvaus:
Nykyisen Toiminnanjohtajan siirtyessä yhdistyksen sisällä uusiin tehtäviin, haemme asiakkaallemme Toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.
 
Odotamme hakijoilta:
- Vankkaa liiketoimintaosaamista
- Kykyä uudistaa ja johtaa rohkeasti
- Vankkaa kokemusta palveluiden tuottamisesta sekä kehittämisestä
- Sote-ympäristön tuntemista
- Henkilöjohtamisen kokemusta
- Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
 
Kaupallinen ja markkinoinnin kokemus on tärkeää tehtävää hakiessa. Lisäksi sosiaalialan koulutus katsotaan eduksi. Toiminnanjohtaja vastaa toiminnan kokonaisuudesta, strategisesta suunnittelusta sekä operatiivisen toiminnan sujuvuudesta ja laadukkuudesta. Olet liiketoimintaosaaja ja verkostoitumistaitosi ovat erinomaiset. Kykenet visioimaan tulevaa ja arvioimaan toiminnan kehittämistarpeita eri näkökulmista.
Talouden tunnusluvut ovat sinulle tuttuja ja hallitset talousarvioprosessin laadinnan, talouden seurannan ja raportoinnin.

 
Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan tehtävän. Tarjolla on monipuolinen ja mielenkiintoinen työ osaavien ihmisten tukemana mukavassa työyhteisössä. Tehtävässä pääset jatkuvasti vaikuttamaan ja kehittämään toimintaa kokonaisvaltaisesti.

Rekrytoinnista Adeccolla vastaa Myyntipäällikkö Martti Hannola p. 040 663 4033 tai martti.hannola@adecco.fi. Hakuaika päättyy 23.5.2018. Hakemuksia käsitellään kuitenkin jo hakuaikana, joten haethan tehtävää heti. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat.

Asiakkaan tehtävänimike:  Toiminnanjohtaja


Sijainti:  KOUVOLA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Pietari Salmi


Toimipaikka:  Kotka