(Poistunut julkaisusta)

Toiminnanjohtaja / Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Tampereen osasto
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019


Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry:n (MLL) tavoitteena on lapsiystävällinen Suomi.  MLL on vuonna 1920 perustettu avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia.

MLL:n Tampereen osasto on yksi Suomen suurimmista paikallisyhdistyksistä ja se perustettu vuonna 1921. Toimistomme sijaitsee Laivapuiston perhetalossa osoitteessa Tiiliruukinkatu 1. Tampereen osaston palveluksessa on henkilöstöä 16 sekä toimintaamme tukee 300 aktiivisten vapaaehtoisten joukko. Keskustan toimipisteen lisäksi MLL Tampereen osasto tarjoaa palveluita Pirkkalassa Pereenkulman perhekeskuksessa. Lisätietoja: tampere.mll.fi

Pitkäaikaisen toiminnanjohtajamme Kaijan eläköityessä, etsimme nyt sinua rautainen ja lämminhenkinen moniosaaja:

Toiminnanjohtaja

Vastaat MLL:n Tampereen osaston toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä yhteistyössä hallituksen kanssa. Varmistat työpanoksellasi toimintamme onnistumisen niin talouden, hankkeiden kuin esimiestyön osalta. Kehität aktiivisesti yhdistyksen monipuolista sidosryhmäyhteistyötä eri tahojen kanssa.

On mahdotonta löytää uutta Kaijaa, joka on kehittänyt MLL Tampereen osastoa sellaiseksi kuin se tänä päivänä on. Tiedämme kuitenkin varmuudella, että tehtäväsi menestyksekkäässä hoitamisessa sinua auttaa varmasti ratkaisukeskeinen ja positiivinen asenne sekä tahto rakentaa yhdessä.

Mitä muuta arvostamme? Sinulla on mahdollisesti tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, laaja ymmärrys yhteiskunnallisista asioista, vankkaa kokemusta esimiestehtävistä ja järjestötoiminnan tuntemusta. Ymmärrät talous- ja hankeosaamisen sekä vapaaehtoistyön erityispiirteet. Pystyt toimimaan tehokkaasti alati muuttuvassa toimintaympäristössä ja sinulla on kyvyt sekä halu verkostoitua. Arvostamme positiivista ja innostavaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän yhteiskunnallisesti merkittävässä organisaatiossa, jossa pääset kehittämään sekä toimintaamme että itseäsi. Menestyksesi tukena on motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilöstömme sekä vahvat verkostomme.

Työsuhde on vakituinen ja se sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään syksyllä 2019, jolloin voimme varmistaa tehokkaan perehdytysjakson yhdessä nykyisen toiminnanjohtajamme kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 12-15 MLL:n Tampereen osaston toiminnanjohtaja Kaija Reiman-Salminen puh. 050 566 9917 sekä myös muina aikoina MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta 21.5.2019 mennessä.