(Poistunut julkaisusta)

Toiminnanjohtaja, Jyväs-Golf ry
Jyväs-Golf ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019
Etsimme nyt asiakkaallemme Jyväs-Golf ry:lle innokasta ja osaavaa

TOIMINNANJOHTAJAA

kehittämään yhdistyksen toimintaa.

Jyväs-Golf ry on yksi suomen harvoista yhdistyspohjalla kenttätoimintaa pyörittävistä yhteisöistä. Jyväs-Golf on vireä ja aktiivinen v. 1978 perustettu yli 800 jäsenen golfseura, joka toimii Jyväskylän kaupungin keskustan kupeessa Sippulanniemessä, Päijänteen rantamaisemissa. Jyväs-Golfista löytyy myös suomen ensimmäinen Toptracer range.

Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen toiminnasta ja sen kehittämisestä yhdessä seuran hallituksen kanssa. Tehtäväkenttään kuuluvat myös strategiatyön toteuttaminen sekä sen jalkauttaminen yhteisöön, golftapahtumien myyminen ja järjestäminen sekä muun myynnin kehittäminen yhdessä tärkeimpien sidosryhmien kanssa.

Työssä menestyäkseen tulee toiminnanjohtajalla olla golfalan tuntemuksen lisäksi rautaista myynti- ja markkinointiosaamista, mikä on karttunut B2B-myynnin parista. Työnkuva vaatii myös henkilöstöjohtamisen ja taloudenhallinnan taitoja. Lisäksi toiminnanjohtajallamme tulee olla hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot jäsenien, henkilöstön ja muiden sidosryhmien kanssa. Etsimämme henkilö on valmis käärimään hihat ja tarttumaan toimeen kehittääkseen Jyväs-Golfin toimintaa koko golfliiketoiminnan tulevaisuudennäkymät huomioiden.

Tarjoamme Sinulle itsenäisen ja vastuullisen roolin sekä hallituksen ja aktiivisen jäsenistön tuen, innostavan työilmapiirin sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Lisäksi golfkentän keskeinen sijainti tarjoaa useita mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen.

Koetko olevasi etsimämme aktiivinen ja toimeen tarttuva toiminnanjohtaja? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 15.9.2019 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi.