Toiminnanjohtaja / Finnish Information Security Cluster – FISC ry, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019


Finnish Information Security Cluster ry on perustettu vuonna 2012. Jäsenistö koostuu kansallisesti merkittävistä tieto- ja kyberturvatuotteita ja -palveluita tarjoavista yrityksistä ja organisaatioista. FISC:n tavoitteena on kasvattaa ja kansainvälistää jäsenistömme liiketoimintamahdollisuuksia, sekä edistää kyberturvaosaamisen laajamittaista hyödyntämistä yhteiskunnassa. Kyberturvallisuus koskettaa kaikkia yhteiskunnan jäseniä. Sen jatkuva parantaminen vaatii julkisen ja yksityisen sektorin laajaa yhteistyötä.

Haemme nyt uutta, täysipäiväistä 

Toiminnanjohtajaa

Toiminnanjohtajana vastaat organisaation operatiivisesta toiminnasta ja tehtävänäsi on edistää kyberteollisuuden toimintaedellytyksiä ja vaikuttavuutta suomalaisessa elinkeinoelämässä, edustaa kyberteollisuudessa toimivia FISC jäsenyhtiöitä alaa koskevissa keskusteluissa, edistää suomalaisten kyberturvallisuusalan yritysten kasvua ja kansainvälistymistä. Ylläpidät ja rakennat päättäjä- ja yhteiskunnallisten vaikuttajien laajaa verkostoa, sekä pyrit saamaan niin kotimaista kuin ulkomaista medianäkyvyyttä. Johdat FISC:n johtoryhmän työtä sekä ohjaat työryhmien toimintaa ja toimit FISC:n hallituksen sihteerinä. Tehtävä on kokopäiväinen ja siinä raportoidaan FISC ry:n hallitukselle, joka koostuu suomalaisten ja Suomessa toimivien kyberyhtiöiden johtajista.

Odotamme sinulta: 

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. DI, VTM, KTM) ja vankkaa kokemusta vaikuttamistehtävistä.
 • Erinomaisia viestintä- ja neuvottelutaitoja niin suomeksi kuin englanniksi, erilaisten viestintäkanavien ja -tapojen tuntemusta sekä kykyä verkottua jäsenyrityksiin, tutkimuslaitoksiin, keskeisiin viranomaisiin, päättäjiin ja mediaan.
 • Aloitteellisuutta, itseohjautuvuutta, järjestelmällisyyttä ja asioiden viemistä loppuun saakka. 
 • Valmiutta tarttua asioihin, tehdä itse ja samalla hyödyntää jäsenistön osaamista, asiantuntemusta ja verkostoja.
 • Kykyä valmistella ja toimeenpanna sovittu strategia, toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valmistella hallituksen kokoukset ja päätökset. 
 • Kyberturvallisuusalan, yritysrahoituksen ja järjestötoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. 

Tehtävä antaa erinomaisen ja ainutlaatuisen näkymän kyberturvallisuusalan kehitykseen ja suomalaiseen kyberalan korkeaan osaamiseen sekä innovatiivisiin yrityksiin. Se tarjoaa mahdollisuuden aktiivisesti vaikuttaa ja kasvattaa Suomen kyberalan kansainvälistä tunnettavuutta ja kasvua sekä antaa kasvot suomalaiselle tietoturvateollisuudelle. 

Lisätietoja tehtävästä antavat 29.5.2019 klo 18–20 FISC ry:n hallituksen puheenjohtaja Samu Konttinen, puh. 050 3825 995 ja muina aikoina MPS-konsultti Nina Kalajoki puh. 020 746 9413. Mikäli kiinnostuit, täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta 31.5.2019 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1270190
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki