Toiminnanjohtaja / Englanninkielinen Leikkikoulu
Lahden Englanninkielinen leikkikoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Lahden Englanninkielinen leikkikoulu
Haluatko johtaa ansiokasta, arvolähtöistä ja ammattitaitoista päiväkotia, jossa jokainen antaa täyden panoksensa lasten hyvään arkeen? Jo 50 vuotta Lahden Englanninkielinen Leikkikoulu on tarjonnut laadukasta englanninkielistä varhaiskasvatusta Lahden alueen lapsille. Tule kanssamme jatkamaan perinteitä ja luomaan tulevaisuutta seuraavalle viidellekymmenelle vuodelle.

Toimenkuva
Etsimme innostavaa, kehittämishaluista ja henkilöstöstä huolta pitävää johtajaa yhteisömme keulakuvaksi.
Toiminnanjohtajana olet leikkikoulun henkilöstön esimies. Motivoit ja mahdollistat jokaisen henkilökohtaisen ammatillisen kukoistuksen sekä luot hyvää henkeä koko työyhteisöön.
Tehtäväsi on varmistaa leikkikoulun operatiivisen arjen toiminta siten, että laadukas varhaiskasvatus ja leikkikoulun arvot toteutuvat joka päivä. Vastaat hallinnollisista tehtävistä. Suunnittelet ja seuraat toimintaa ja taloutta yhteistyössä henkilöstön ja hallituksen kanssa
Näet varhaiskasvatuksen tulevaisuuden tarpeet ja luot strategian yhdessä yhdistyksen hallituksen kanssa. Haluat toimia aktiivisesti eri sidosryhmien kanssa mahdollistaen lahtelaisille lapsille englanninkielisen kasvatuspolun nyt ja jatkossa.
Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Odotamme sinulta
- kokemusta ja näkemystä toimia henkilöstön esimiehenä
- pedagogista johtamistaitoa
- uskallusta kehittää ja kehittyä muuttuvassa toimintaympäristössä
- ymmärrystä varhaiskasvatuksen hallinnollisista tehtävistä
- halua luotsata yhdistystä yhteistyössä puheenjohtajan ja hallituksen kanssa
- kykyä rakentaa ja ylläpitää suhteita lasten, perheiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa
- innostavaa asennetta
- hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa
- Suhtaudut kunnianhimoisesti lapsen hyvään arkeen sekä yhteistyöhön vanhempien kanssa ja pidät hyvää huolta leikkikoulun 50-vuotiaasta ansiokkaasta maineesta

Tarjoamme sinulle:

- sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonallasi ja vaikuttaa leikkikoulun toimintaan laaja-alaisesti
- kannustamme kehittämään osaamistasi sinua motivoivalla tavalla
- leikkikoulun sijainti lähellä Lahden juna-asemaa mahdollistaa työssäkäynnin myös kauempaa
- sinun on tärkeä näkyä leikkikoulun arjessa, mutta osan tehtävistä voit tehdä myös etänä

Koulutus ja työkokemus
Koulutuksesi on varhaiskasvatuslain 31§:n mukainen; Päiväkodinjohtajan kelpoisuusvaatimus on 1.1.2030 alkaen varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito, jollei hänen kelpoisuutensa päiväkodinjohtajan virkaan määräydy varahaiskasvatuslain 75§:n siirtymäsäännöksen mukaan. Huomioimme myös hakijat, jotka ovat sitoutuneet kouluttautumaan lain mukaisiin tutkintovaatimuksiin siirtymäajan sisällä.
Voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä vaaditaan, siten kuin laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka.

Muut tiedot
Leikkikoulun arvot ovat turvallisuus (Safety), oikeudenmukaisuus (Equity) ja kasvuajattelu (Growth mindset). Olemme sitoutuneet näihin arvoihin paitsi lasten arjessa, myös työnantajana.
Jotta menestyt tehtävässäsi, haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen tuen. Hallituksen puheenjohtaja on yhdistyksen hallinnollinen työparisi ja esimiehesi. Ammattitaitoinen ja innostunut hallitus toimii kumppaninasi työnantajana sekä strategisessa johdossa. Leikkikoulun ainutlaatuisuus on sen yhteisössä ja halussa toteuttaa varhaiskasvatusta yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Yhdessä olemme enemmän.
Lähetä meille hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen lahti.vmp@eezy.fi otsikolla ”Leikkikoulu” 11.8.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy VMP Lahden Sirpa Kilpeläinen puh. 050 338 4881 arkisin klo 9-15, sirpa.kilpelainen@eezy.fi sekä Leikkikoulun hallituksenpuheenjohtaja Karoliina Beckman puh. 050 400 0869 arkisin klo 9-12.

Kesto
Toistaiseksi

Lisätietoja
Sirpa Kilpeläinen, lahti.vmp@eezy.fi, (03) 873 200

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 11.08.2020 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1373746
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus, Johtotehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sirpa Kilpeläinen (lahti.vmp (a) eezy.fi)
  • Puhelin: (03) 873 200
  • Sijainti: Lahti