(Poistunut julkaisusta)

Toiminnanjohtaja / Englanninkielinen Leikkikoulu
Lahden Englanninkielinen leikkikoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Lahden Englanninkielinen leikkikoulu
Aito ja alkuperäinen Lahden Englanninkielinen Leikkikoulu tarjoaa laadukasta päivähoitoa englanniksi kansainvälisessä ympäristössä keskellä Lahtea. Leikkikoululla on merkittävä asema varhaiskasvatuksen antajana: onhan se toiminut Lahdessa jo vuodesta 1970. Vuosittain 70 lasta on leikkien, laulaen ja askarrellen oppinut englantia ja saanut tietoa englanninkielisten maiden kulttuureista.
Toimenkuva
Toiminnanjohtajana vastaat kokonaisvaltaisesti leikkikoulun johtamisesta ja kehittämisestä. Vastuullasi on myös varhaiskasvatuksen toiminnan suunnittelu sekä pedagoginen toteutus yhdessä opettajatiimin kanssa.
Edistät päiväkodin lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua, kehitystä ja oppimista yhteistyössä työyhteisösi sekä perheiden kanssa.
Odotamme sinulta
- ymmärrystä ja osaamista yritystoiminnan hallinnollisista tehtävistä ja johtamisesta
- ymmärrystä yhdistystoiminnasta
- erinomaisia yhteistyötaitoja lasten, perheiden ja työyhteisön kanssa
- halua toimia yhteisöllisesti ja rakentavasti
- hyviä vuorovaikutustaitoja ja innostavaa asennetta
- esimieskokemusta varhaiskasvatusalalta sekä pedagogisesta johtamisesta ja kehittämisestä
- hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa
Koulutus ja työkokemus
Koulutuksesi on varhaiskasvatuslain (540/2018) 31§:n mukainen; Päiväkodinjohtajan kelpoisuusvaatimus on 1.1.2030 alkaen varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito, jollei hänen kelpoisuutensa päiväkodinjohtajan virkaan määräydy varahaiskasvatuslain 75§:n siirtymäsäännöksen mukaan.
Voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä vaaditaan, siten kuin laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka.
Muut tiedot
Tarjoamme Sinulle monipuolisen tehtävänkuvan, jossa Sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonallasi ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan laajasti.
Englanninkielinen leikkikoulu ja siitä hyvin monelle aukeava englanninkielinen koulupolku tarjoavat hienon yhteisön ja työpaikan. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Lähetä meille hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen lahti@vmp.fi otsikolla ”Leikkikoulu” 25.10.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Varamiespalvelu Sirpa Kilpeläinen puh. 050 338 4881 arkisin klo 9-15, sirpa.kilpelainen@vmp.fi sekä Leikkikoulun toiminnanjohtaja Saara Kivelä puh. 044 986 9155 arkisin klo 13-14.
Kesto
toistaiseksi
Lisätietoja
Sirpa Kilpeläinen, Sirpa.Kilpelainen@vmp.fi, 03- 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.10.2019 mennessä.