(Poistunut julkaisusta)

Toiminnan-/toimitusjohtaja / Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen Piiri, Tampere/Avoin
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019


Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) on vuonna 1920 perustettu avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia.

MLL:n Hämeen piiri toimii Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä ja Päijät-Hämeessä. Piirin alueella on 42 kuntaa ja 70 toimivaa MLL:n paikallisyhdistystä, joissa on 12 500 MLL:n jäsentä. Piirijärjestö on alueensa paikallisyhdistysten tuki, vapaaehtoisten ja ammattilaisten kouluttaja, kuntien ja oppilaitosten kumppani sekä alueellinen vaikuttaja. Lisätietoja toiminnastamme sekä organisaatiosta: hameenpiiri.mll.fi

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hämeen piirin Kotineuvola oy on vuonna 1993 perustettu MLL:n Hämeen piiri ry:n omistama Yhteiskunnallinen yritys. Kotineuvola oy tarjoaa perhepalveluita kunnille, yrityksille ja järjestöille sekä yksityisille lapsiperheille. Kotineuvola oy julkaisee maksuttomia hoito-oppaita. Lisätietoja www.kotineuvola.fi

Nykyisen toiminnanjohtajamme jäädessä eläkkeelle etsimme kehittämismyönteistä kohtaamisen ammattilaista

Toiminnan-/toimitusjohtajaksi

Mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtäväkokonaisuudessa vastaat MLL:n Hämeen piirin ja Kotineuvola oy:n kasvavan toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Toimit edustajanamme sidosryhmiemme suuntaan. Vahvan verkosto-osaamisesi avulla kehität yhteistyötä erilaisten kumppanien kanssa.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • vahvaa esimies- ja johtamiskokemusta
  • kokemusta järjestötyöstä ja vapaaehtoistoiminnasta
  • hyviä vuorovaikutus-, esiintymis-, verkosto- ja yhteistyötaitoja
  • liiketoiminta- ja hankeosaamista
  • laajaa ymmärrystä yhteiskunnallisista asioista
  • positiivista ja innostavaa työotetta.

Edellytämme MLL:n arvoihin sitoutumista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden arvostetussa ja yhteiskunnallisesti merkittävässä organisaatiossa. Työssäsi pääset laaja-alaisesti kehittämään sekä toimintaamme että itseäsi. Menestyksesi tukena on motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilöstömme, yhdistyksen ja osakeyhtiön hallitukset sekä vahvat verkostomme.

Työsuhde on vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2020, jotta voimme varmistaa tehokkaan perehdytysjakson yhdessä nykyisen toiminnanjohtajamme kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat MLL:n Hämeen Piirin hallituksen puheenjohtaja Sari Orhanen puh. 045 631 2570, Kotineuvola oy:n hallituksen puheenjohtaja Meiju Honkavuori puh. 040 047 7479 sekä toiminnanjohtaja Marita Viertonen puh. 044 299 0541.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 10.11.2019 klo 23:59 mennessä.