(Poistunut julkaisusta)

TOIMINNAN KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖ
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Lääkäri - hae meille toiminnan kehittämispäälliköksi!

Haemme kehittämisorientoituneella työotteella varustettua toiminnan kehittämispäällikköä Apotin Toiminnallisen kehittämisen yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävässä pääset kehittämään toiminnan prosesseja ja tietojärjestelmää yhteistyössä niin asiakasorganisaatioiden, kuin Apotin eri asiantuntijoiden, kuten sovelluskehittäjien ja kouluttajien kanssa. Tiimissäsi on yhdeksän kehittämispäällikköä, jotka ovat kukin sosiaali- ja terveydenhuollon huippuosaajia ja luotsaavat asiakasorganisaatioista tulevien Apotti-asiantuntijoidemme työtä.

Tehtävänkuvan keskeisenä painopistealueena on lääkitys ja potilasturvallisuus. Kuvantamisen, tiedolla johtamisen ja diagnoosien työnkulkuihin liittyvät tehtävät ovat myös mahdollisia. Tehtävänkuvaa voidaan kuitenkin muokata kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan!

Toivomme sinun omaavan joustavan ja kehittämisorientoituneen työskentelyotteen. Useat langat pysyvät käsissäsi yhtä aikaa ja kykenet tuomaan ryhtiä laajoihinkin kokonaisuuksiin. Pystyt myös tarvittaessa toimimaan myös asiantuntijoidemme esimiehenä. Toimimme yhdessä tuloksentekijöinä - tuomme käyttöön parhaat käytännöt ja reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ethän siis hätkähdä tapahtumarikkaasta arjesta ja nopeatempoisesta rytmistä!

Tehtävään soveltuva koulutustausta on erikoislääkäri. Aloittaessasi annamme sinulle kattavan perehdytyksen Apotti-hankkeeseen ja projektiluontoiseen työskentelyyn. 

Mikäli sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia, saatat olla etsimämme kehittämispäällikkö:

 • Tuntemusta terveydenhuoltojärjestelmän kontekstista ja potilastyön prosesseista
 • Valmiutta tiimityöhön ja kokemusta erilaisten työryhmien vetämisestä
 • Hyvä yhteistyötaidot ja intoa verkostoitumiseen
 • Huolellisuutta, ongelmanratkaisutaitoja ja rohkeutta
 • Valmiutta projektiluontoiseen työskentelyyn
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä esiintymisvalmiutta

Tarjoamme sinulle:

 • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
 • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
 • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
 • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
 • Työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään
 • Uudistetut ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä

Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään keskiviikkona 4.12.2019. Ole nopea - käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana! Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Voit olla yhteidessä yksikön päällikkö Anna Vuoriin, p. 040 7025 536 (keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8-9) tai kehittämispäällikkö Tinja Lääveriin, p. 040 683 0193 (18.11 klo 16 - 17, 19.11 klo 15-16 ja 25.11 klo 15-16). 

  Me apottilaiset olemme sote-alan uudisraivaajia - teemme maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnanmuutoshanketta, jota tukemassa on maailman huippusairaaloissakin käytössä oleva asiakas- ja potilastietojärjestelmä. Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi