(Poistunut julkaisusta)

TOIMINNAN KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖ, ostopalvelut ja laskutus
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

 

Toiminnan kehittämispäällikkö - hae meille!

Haemme ratkaisukeskeistä ostopalveluiden ja laskutuksen kehittämispäällikköä Apotin toiminnallisen kehittämisen yksikköön. Ostopalvelut ovat merkittävässä roolissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden tuottamisessa. Kehittämispäällikkönä olet vuoropuhelussa asiakasorganisaatioiden kanssa ostopalveluihin liittyvien tarpeiden tunnistamisessa ja ratkaisujen analysoinnissa tiiviissä yhteistyössä Apotin sovelluskehityksen, koulutuksen ja käyttöönoton asiantuntijoiden kanssa. Olet mukana myös laskutukseen liittyvien työnkulkujen määrittelyssä.

Toivomme sinun omaavan joustavan ja kehittämisorientoituneen työskentelyotteen. Koet omaksesi dynaamisen työskentely-ympäristön ja siedät muuttuvia tilanteita. Kehittämispäällikön tehtävässä etuna on kyky ymmärtää toimintaa asiakasorganisaatioiden ja niiden ammattilaisten näkökulmasta. Sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot ja organisointikykyä. 

Tunnet sosiaali- ja /tai terveydenhuollon ostopalvelujen prosesseja ja tarpeita sekä julkisen taloushallinnon/laskutuksen prosesseja ja järjestelmiä. Kehittämisorientoitunut asenteesi ja kiinnostuksesi sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämiseen luovat oivat edellytykset kehittämispäällikön tehtävässä menestymiselle.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Aloittaessasi annamme sinulle kattavan perehdytyksen Apotti-hankkeeseen ja projektityöhön.

Tarjoamme sinulle:

  • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamme
  • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
  • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
  • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
  • Työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään
  • Uudistetut ja viihtyisät toimitilat Helsingin Pitäjänmäessä

 

Täytäthän hakemuksen palkkatoiveineen viimeistään 15.10.2019. Tehtävä on määräaikainen 31.5.2021 asti, aloitus sopimuksen mukaan.

 

Yhteyshenkilöt

Annamme mielellään lisätietoja tehtävästä. Voit olla yhteydessä Anna Vuori, p. 040 7025 536.