(Poistunut julkaisusta)

Toiminnallinen arkkitehti
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Kelan Kehittämispalvelut tulosyksikkö vastaa Kelan strategiaan ja strategisiin tavoitteisiin perustuen liiketoiminnan tarpeiden ja ICT:n mahdollisuuksien yhteensovittamisesta.

Haemme Helsinkiin toiminnallista arkkitehtia vakinaiseen työsuhteeseen.

Vastaat Asiakastietojärjestelmän (AS) arkkitehtuurista sekä järjestelmäkokonaisuuden suunnittelusta ja integroitumisesta Kelan muihin järjestelmiin kokonaisarkkitehtuurin periaatteiden mukaisesti. Asiakastietojärjestelmän tehtävänä on tarjota henkilö- ja yhteisöasiakkaiden hallintaan liittyviä palveluja uuden etuusarkkitehtuurin mukaisille etuusjärjestelmille ja niiden tukijärjestelmille. Työskentelet yhteistyössä Kelan arkkitehtuurisuunnittelun ja Kelan ICT-palveluiden kanssa.  

Sinulla on kokemusta arkkitehtuurin kuvaamisesta ja kehittämisestä (erityisesti toiminta-arkkitehtuuri ja järjestelmäarkkitehtuuri) sekä tietoarkkitehtuurityöstä ja omaat vahvan teknisen näkökulman. Hahmotat eri kokonaisuuksien välisiä riippuvuuksia ja pystyt haastamaan tapoja, joilla ratkaisuja tehdään. Ohjaat toimintaa menestyksellisesti oikeaan suuntaan. Sinulla on myös kokemusta vaatimusmäärittelystä ja pystyt ohjaamaan ja tukemaan määrittelijöiden työtä tietojärjestelmäprojekteissa.

Osaaminen asiakastietoratkaisuista sekä näkemys niiden mahdollisuuksista ja kehityssuunnista digiympäristössä katsotaan eduksi. Arvostamme myös kokemusta ketterästä järjestelmäkehityksestä.

Näissä tehtävissä hyvät yhteistyötaidot ja selkeä ilmaisukyky ovat välttämättömiä.  Odotamme sinulta vahvaa asiakaslähtöisyyttä sekä itsenäistä, tavoiteohjautuvaa otetta työskentelyyn. Kykenet työskentelemään nopeasti muuttuvassa ympäristössä ja siedät keskeneräisyyttä jatkuvasti kehittyvällä alalla. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä yli vuoden kokemusta vastaavissa tehtävissä.

Meillä saat ammatillista vastuuta ja toisaalta vapautta oman työsi organisointiin. Tarjoamme työn tekemiselle sitoutuneen ryhmämme tuen ja joustavat puitteet, jotka mahdollistavat elämäntilanteen ja työn yhteensovittamisen. Meillä on myös kattavat työterveyshuollon palvelut. Kerro hakemuksessa palkkatoiveesi. Työpaikkasi on ensisijaisesti Helsinki.

Lisätietoja antavat Mia Sundblad, p. 050 5176618 ja Tuuli Mäkiranta-Laitinen, p. 040 356 0994.

  • viitekoodi U0218-176
  • viimeinen hakupäivä 28.2.2018

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.