(Poistunut julkaisusta)

Toimilaitekokoonpanija Metsolle
Metso Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Haemme Metso Oy:lle tuotantoon toimilaitteiden kokoonpanotehtäviin hyvän asenteen omaavia henkilöitä päivävuoroon määräaikaiseen työsuhteeseen. Moderni tehdas sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Työskentelet Metson Hakkilan venttiilitehtaalla toimilaitteiden kokoonpanossa. Tehtaalla valmistettavat tuotteet ovat prosessiteollisuuden venttiileitä ja komponentteja.

Odotamme sinulta hyvää motivaatiota ja oppimiskykyä, sekä positiivista asennetta ja tiimityötaitoja. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen teollisuuden kokoonpanotehtävistä, mutta se ei kuitenkaan ole edellytys. Tehtäviin opastetaan työn ohessa ja työ sisältää monia eri kokoonpanovaiheita.

Työsuhteen kesto on aluksi 6 kuukauden määräaikainen, mutta arvostamme mahdollisuutta sitoutua työhön pidemmäksikin aikaa. Opastus tehtäviin tapahtuu suomeksi ja työtä tehdään päivävuorossa, jossa on käytössä joustavat työajat. Työn on tarkoitus alkaa viikolla 49, eli joulukuun alussa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä luotettavan ja ison kansainvälisen yrityksen palvelukseen. Takaamme sinulle osaavien ja mukavien kollegoiden tuen ja perusteellisen perehdytyksen.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi oheisen linkin kautta. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse tommi.puustinen@barona.fi