(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilöpalkanlaskija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Haemme TOIMIHENKILÖPALKANLASKIJAA pääkonttoriimme Helsinkiin, Pitäjänmäkeen.

ISS Palveluiden Palkkahallinto kuluu noin 90 hengen Talous- ja hallintoyksikköön. Palkkahallinto tuottaa ISS-konsernille Suomessa toimihenkilöpalkanlaskennan ja sen liiketoimintayksiköille työntekijäpalkanlaskennan sekä niiden tukitoiminnot. Palkkahallinnossa työskentelee 23 talousalan ammattilaista.

Palkanlaskijana tehtävänäsi on vastata oman palkanlaskenta-alueesi palkkojen oikeellisuudesta ja oikea-aikaisuudesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. käsitellä kela- ja työtapaturmahakemuksia sekä neuvoa esimiehiä palkka-asioissa. Teet työtäsi itsenäisesti, mutta osaavan tiimin tukemana. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.


Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta palkanlaskennasta. Arvostamme tehtävään sopivaa koulutusta (esim. taloushallinnon tradenomi tai merkonomi). Toivomme lisäksi, että olet työotteeltasi vastuullinen, oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen ja reipas. Sinun on helppo työskennellä erilaisten ihmisten kanssa ja olet yhteistyökykyinen, joustava ja luotettava. Kokemus eri työehtosopimuksista ja CGI Palkat -ohjelman käytöstä katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän reippaan työyhteisön jäsenenä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palkanlaskennan esimies Satu Karppinen p. 040 7523473

Oletko hakemamme henkilö? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta heti tai viimeistään 20.5.2018. Voit helposti liittää mukaan oman ansioluettolosi.
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -