(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilöitä Vesannolle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018
Opset Oy etsii Vesannon OPlle määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen

TOIMIHENKILÖITÄ rahoituspuolen projektiinTehtävät

Työtehtäviin kuuluu pääasiassa rahoitusasiakirjojen käsittelyä ja niiden arkistointia sekä asiakkaiden kontaktointia.


Odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää rutiininsietokykyä, tarkkuutta ja huolellisuutta. Rahoituspalveluiden ja -asiakirjojen ymmärtäminen sekä Osuva-ympäristön tunteminen katsotaan eduksi. Työhön perehdyttäminen on nopeaa, jonka vuoksi työhön pääsee pikaisesti käsiksi.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.


Tarjoamme

Tehtävään haetaan kahta toimihenkilöä. Projektin on arvioitu kestävän kaksi kuukautta tai kunnes projekti on valmis. Työn aloitus on toukokuun alussa ja työsopimukseen kirjattava työaika on 20-37,5 h/vko. Työaika määräytyy konttorin aukioloajan mukaan, ja työpaikka sijaitsee Vesannon OPn konttorilla. Tarjoamme sinulle myös asuntomahdollisuuden.


Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen linkin kautta HETI. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 30.3.2018.

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27036&jc=1

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä sähköpostitse: Elina Malinen, 040 6578078, opset.rekrytointi@op.fi, www.opset.fi


Tiedot

Haku päättyy: 30.3.2018

Työ alkaa: toukokuussa 2018

Työsuhteen kesto: 2 kuukautta tai kunnes projekti on valmis

Työaika: 20 - 37,5 h/vko

Työpaikan sijainti: Vesannon OPn konttori

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27036&jc=1

Lisätietoja: Elina Malinen (puh. 040 6578078), opset.rekrytointi@op.fi


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli yli 26 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.