(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilöitä varainhoidon ja sijoittamisen Back Office -tehtäviin Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Toimihenkilöitä varainhoidon ja sijoittamisen Back Office -tehtäviin Tampereelle

Etsimme nyt toimihenkilöitä OP Ryhmäpalveluiden Varainhoidon ja sijoittamisen palvelut -yksikön taustatukitehtäviin. Työtehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen vuoden loppuun asti.

Työtehtävät

Tehtävä sisältää Privaten ja Sijoittamisen palvelut -tiimin erilaisia varainhoitoon ja sijoittamiseen liittyviä taustatyötehtäviä, esimerkiksi sopimusten hallintaa sekä asiakaspalvelua.

Toivomme

Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaidemme tarpeita. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme.


Soveltuva kaupallinen koulutus, mahdollinen pankkipalveluista hankittu työkokemus sekä sijoittamiseen liittyvä tietotaito katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta lisäksi nopeaa oppimiskykyä, rutiininsietokykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavaa työotetta. Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja paineensietokykyinen. Odotamme sinulta myös erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. Pääset syventämään osaamistasi ja tutustumaan eturivin finanssialan yritykseen OP Ryhmään.

Lisätiedot

Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa 31.12.2018 asti. Työt alkavat lokakuun aikana. Työtunnit tehtävässä ovat 37,5h/vko ja työvuorot sijoittuvat joustavasti arkipäiville kello 8.00 ja 19.00 välille.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tiedot

Haku päättyy: 21.9.2018


Työ alkaa: 1.10. tai lokakuun aikana


Työsuhde: Määräaikainen, 31.12.2018 asti


Työaika: 37,5h/vko. Työvuorot sijoittuvat tällä hetkellä arkipäiville ja päiväsaikaan


Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy


Työpaikan osoite: Hervanta, Tampere


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28758&jc=1


Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


 


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.