(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilöitä teknisiin palveluihin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.

Tekniset palvelumme koostuvat sähkötekniikan, kylmätekniikan, paloturvallisuuden, rakennusautomaation, LVI-tekniikan sekä tele- ja turvajärjestelmien vikakorjaus- ja muutostöistä. Toimintamme kasvaessa etsimme uusia ammattilaisia joukkoomme eri puolille Suomea. Rekrytoimme vuosittain kymmeniä sekä uransa alkuvaiheessa olevia että jo kannuksensa hankkineita ammattilaisia teknisiin palveluihimme. Joukkomme koostuu muun muassa projektipäälliköistä, projekti-insinööreistä, aluepäälliköistä, työnjohtajista, teknisistä managereista ja rakennusmestareista. 

Olet sitten kiinnostunut suunnittelusta tai toteutuksesta, meillä saattaa olla juuri sinun mentävä paikka organisaatiossamme. Meillä saat tekemisellesi ison talon tuen sekä mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi.


ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.