(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilöitä selvittelytehtäviin Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2018
Palveluidemme voimakkaasti laajentuessa haemme nyt vuokratyösuhteeseen OP Asiakaspalvelut Oy:lle Tampereelle henkilöasiakkaiden maksuliikenne- ja päivittäispalveluihin

Toimihenkilöitä

Tehtävät

Tehtävä sisältää monipuolisia henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyviä taustatyötehtäviä sekä asiakaspalvelua eri kanavissa, kuten puhelimitse ja verkkoviestein. Monipuolisiin taustatyötehtäviin kuuluu muun muassa asiakkaiden kontaktointi, viranomaistiedustelut, asiakuudensiirtovaltakirjat ja edunvalvontatehtävät.

Odotamme

Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaittemme tarpeita. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Soveltuva kaupallinen koulutus sekä mahdollinen pankkipalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta rutiininsietokykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavaa työotetta. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen. Odotamme sinulta myös erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat sinua alati kehittyvässä työympäristössä. Vuoden mittainen määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työt alkavat 11.6.2018. Työtunnit tehtävässä vaihtelevat joustavasti 20-37,5 h/vko välillä. Työsuhteen alussa järjestetään neljän/viiden viikon perehdytys, jolloin edellytämme sitoutumista täyteen tuntimäärään (37,5h/vko). Työajat sijoittuvat arkipäiviin ja päiväsaikaan.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 20.5.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Haethan tehtävää kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajalla ja teemme valintoja sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tiedot
Haku päättyy: 20.5.2018 (Haku avattu uudelleen) Jätähän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian.
Työ alkaa: 11.6.2018
Työsuhde: Määräaikainen, 1 vuosi
Työaika: 20-37,5h/vko (alussa neljän/viiden viikon perehdytys 37,5 h/vko)
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi.
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27531&jc=1

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä