(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilöitä rahoituspalveluihin Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Haemme OP Asiakaspalvelut Oy:n Pankkitoiminnan palveluiden Henkilöasiakkaiden rahoituspalvelut -yksikköön määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin Helsinkiin aktiivisia ja reippaan asiakaspalveluasenteen omaavia


Toimihenkilöitä


Tehtävät 

Toimihenkilön työtehtäviin kuuluvat OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun erilaiset ja itsenäisesti suoritettavat päivittäiset back office -tehtävät sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. 


Odotamme


Tekijältä odotetaan aktiivista ja innostunutta työotetta. Lisäksi työntekijältä odotetaan reipasta asiakaspalveluasennetta ja kykyä oppia nopeasti uusia asioita.


Lisäksi odotamme:

- Tarkkuutta ja huolellisuutta
- Tavoitteellista työskentelyä
- Kiireen- ja paineensietokykyä
- Oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
- Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja


Kaupallinen koulutus sekä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös aiempi kokemus rahoitus- ja pankkitoiminnasta.


Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.


Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä.


Määräaikainen vuokratyösuhde Opset Oy:n kanssa solmitaan 31.3.2019 asti. Työaika on 37,5 h/vko, mutta tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osa-aikaisesti esimerkiksi 20 h/vko. Toivomme, että pystyt tekemään mahdollisimman paljon työtunteja. Työt alkavat syyskuun 2018 puolivälissä.


Kiinnostuitko? Hae tehtävää alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 29.7.2018. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana.


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28302&jc=1


Tiedot


Haku päättyy: 29.7.2018. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.
Työ alkaa: syyskuun 2018 puolivälissä
Työsuhde: 31.3.2019 saakka
Työaika: kokoaikainen 37,5 h/vko, mahdollisuus myös osa-aikaisuuteen esim. 20 h/vko
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28302&jc=1


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla kautta Suomen.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.