(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilöitä projektityöhön Kuopioon
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.


Käynnistämme huhtikuun alussa OP:n asiakkaiden taustatehtäviin liittyviä projekteja Opsetin pankkitoiminnan palveluissa Kuopiossa ja Joensuussa ja haemmekin nyt osaavaan joukkoomme


Toimihenkilöitä


Tehtävässä noudatetaan yleisesti sovittuja toimintamalleja ja ohjeita, ja projektityössä on myös omat volyymi-, laatu- ja tulostavoitteet. Työssä onnistuaksesi toivomme sinun olevan tarkka ja huolellinen tekijä, joka kykenee itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn. Eduksesi katsomme hyvät tietotekniset taidot (Office-ohjelmat, Outlook, Osuva) soveltuvan koulutuksen sekä aiemman kokemuksen pankkityöstä.


Työsopimus laaditaan Opset Oy:n kanssa 30 tunnin viikkotunneilla. Tarjoamme sinulle lisäksi mahdollisuuden työskennellä enemmän. Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.4.-31.5.2020 ja työajat asettuvat arkipäiville klo 8-18.


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Jos sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, lisätietoja saat osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi.


Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 29.3.2020.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/toimihenkiloita-projektityohon-kuopioon-3/


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys. Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle, ja vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Tuemme asiakkaamme OP:n menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita eri liiketoimintojen tueksi. Seisomme OP:n rinnalla niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksen saralla – tukena ja turvana.


Opsetilla työskentelee jo 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa sekä Vaasassa.


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.