(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilöitä pankkitoiminnan palveluihin (Kuopio)
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2020

Haemme nyt OP Vähittäispankille asuntorahoituksen- ja asumisen palveluihin uusia

Toimihenkilöitä

Tulet työskentelemään rahoituspalveluiden päivittäisissä tehtävissä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Työsi voi pitää sisällään esim. asiakirjalaadintaa, asiakkaiden maksusuunnitelmien muutosten käsittelyä tai asiakaspalvelua eri kanavissamme.


Sinulla on kykyä uusien asioiden nopeaan oppimiseen ja työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja joustava. Odotamme sinun työskentelevän huolellisesti ja vastuullisesti. Sinulla on hyvä tietotekniset valmiudet ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi sinulta löytyy palveluhenkisyyttä, joka mahdollistaa sujuvan toimimisen tarvittaessa myös asiakaskontakteissa. Etsimämme henkilö haluaa kehittyä pankkialan ammattilaiseksi kanssamme. Kokemus rahoituksesta ja pankkitoiminnasta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Perehdytämme sinut kattavasti tähän tehtävään.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työn rahoitustehtävien parissa. Asiantunteva ja innostunut tiimi tukee työssä kehittymistäsi. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöetumme käyttöösi.


Työt alkavat lokakuussa ja työsuhde solmitaan puolen vuoden määräajaksi. Etsimme ensisijassa tekijöitä täysille työtunneille 37,5h/vko. Perehdytysjakso toteutetaan myös kokoaikaisesti. Työaika sijoittuu joustavasti arkipäiviin maanantaista perjantaihin. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana valintaprosessia.


Kiinnostuitko?


Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.10. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaikaa jatkettu 25.10. saakka.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/toimihenkiloita-pankkitoiminnan-palveluihin-kuopio/


Kaipaatko lisätietoja?


Ota yhteyttä: opset.rekrytointi@op.fi


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys. Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle, ja vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Tuemme asiakkaamme OP:n menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita eri liiketoimintojen tueksi. Seisomme OP:n rinnalla niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla – tukena ja turvana.

Opsetilla työskentelee jo 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. ​

Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa sekä Vaasassa.

​Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. ​