(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilöitä pankkitoiminnan palveluihin (Kuopio, Joensuu)
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.


Vahvistamme pankkitoiminnan palveluitamme Kuopiossa ja haemme nyt uusia kokoaikaisia toimihenkilöitä projektitehtäviin tammikuun 2021 loppuun saakka.


Tehtävä sisältää asiakkaiden kontaktointia puhelimitse sekä asiakastietojen manuaalista päivittämistä sekä muita Back Office -tehtäviä. Tehtävässä noudatetaan yhteisesti sovittuja toimintamalleja ja -ohjeita sekä volyymi-, laatu- ja tulostavoitteita. Toivomme, että olet työotteeltasi tavoitteellinen ja sinulta löytyy erinomaiset tiimityöskentelytaidot sekä nautit rutiininomaisista työtehtävistä. Olet myös näppärä erilaisten ohjelmien ja sovellusten kanssa, sillä tehtävässä käytetään useampia eri järjestelmiä.


Työpiste sijaitsee Kuopion Savilahdessa tai vaihtoehtoisesti Joensuun Tiedepuistossa, mutta tarjoamme myös etätyömahdollisuutta. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut käyttöösi.


Työt alkavat marraskuun alkupuolella, ja työsuhde solmitaan 31.1.2021 saakka.


Työtä on tarjolla 37,5 h/vko. Työaika sijoittuu joustavasti arkipäiviin klo 9-19 väliselle ajalle.


Kiinnostuitko?


Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.10.2020. Edistämme rekrytointia jo hakuajalla.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/toimihenkiloita-pankkitoiminnan-palveluihin-kuopio-joensuu/


Kaipaatko lisätietoa?
Voit lähestyä meitä sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi


Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys. Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle, ja vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Tuemme asiakkaamme OP:n menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita eri liiketoimintojen tueksi. Seisomme OP:n rinnalla niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla – tukena ja turvana.


Opsetilla työskentelee jo 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.​


Opsetin toimipisteet sijaitsevat viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.​


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. ​