(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilöitä OPn varainhoidon ja sijoittamisen palveluihin Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2018

Palvelujen voimakkaasti laajentuessa haemme OP Ryhmäpalveluiden Varainhoidon ja sijoittamisen palvelut -yksikön taustatöihin Tampereelle määräaikaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen


Toimihenkilöitä


Työtehtävät


Tehtävä sisältää Privaten ja Sijoittamisen palvelut -tiimin erilaisia varainhoitoon ja sijoittamiseen liittyviä taustatyötehtäviä, esimerkiksi sopimusten hallintaa sekä asiakaspalvelua.


Odotamme


Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaittemme tarpeita. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Soveltuva kaupallinen koulutus, mahdollinen pankkipalveluista hankittu työkokemus sekä sijoittamiseen liittyvä tietotaito katsotaan eduksi. Toivomme sinulta nopeaa oppimiskykyä, rutiininsietokykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavaa työotetta. Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja paineensietokykyinen. Odotamme sinulta myös erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.


Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.


Tarjoamme


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa 31.12.2018 asti. Työt alkavat toukokuun aikana. Työtunnit tehtävässä ovat 37,5h/vko ja työvuorot sijoittuvat joustavasti arkipäiville kello 8.00 ja 19.00 välille.


Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27593&jc=1

Tiedot


Haku päättyy: 25.4.2018 (hakuaikaa jatkettu)
Työ alkaa: Toukokuun aikana
Työsuhde: Määräaikainen, 31.12.2018 asti
Työaika: 37,5h/vko. Työvuorot sijoittuvat tällä hetkellä arkipäiville ja päiväsaikaan
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työpaikan osoite: Hervanta, Tampere
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27593&jc=1


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.


Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.