(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilöitä OP:n Palvelukeskuksen selvittelytehtäviin (Tampere ja Oulu)
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

OP Ryhmän Palvelukeskus tuottaa pankki- ja varallisuudenhoidon tukipalveluita ympäri Suomen.


Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.


Haemme nyt Opsetin kautta OP:n Palvelukeskuksen toimintoihin uusia kokoaikaisia toimihenkilöitä. Työtä on tarjolla sekä Tampereen että Oulun tiimeissä.   


Tässä tehtävässä pääset mukaan monipuoliseen ja kiinnostavaan tekemiseen. Työskentelet pankin henkilöasiakkaiden päivittäispalveluiden taustatehtävissä. Työskentely tapahtuu käyttäen erilaisia pankkitoiminnan järjestelmiä. Soitat myös tarvittaessa asiakkaille lisäselvitysten saamiseksi. Työt sijoittuvat ma-pe klo 7-18 väliselle ajalle.  


Sinulla voi olla taustallasi esimerkiksi kaupallinen koulutus (tradenomi/merkonomi) sekä kokemusta toimistotyötehtävistä. Aikaisempi pankkialan kokemus on toki tässä tehtävässä eduksi, mutta ei pakollinen. Olet tehtävissäsi huolellinen, palveluhenkinen, aktiivinen ja oma-aloitteinen, sekä ymmärrät laadun ja tehokkuuden merkityksen työssäsi. Sinulla on hyvät tiimityötaidot ja vuorovaikutuksesi toimii niin ulkoisten kuin sisäisten asiakkaidenkin kanssa. Sujuvat IT-taidot mahdollistavat työn haltuun oton, ja haluat muutoinkin oppia ja kehittyä, sekä suhtaudut positiivisesti ja joustavasti erilaisiin muutostilanteisiin. Sujuvan suomen kielen lisäksi olisi hienoa jos pystyisit auttamaan asiakkaita satunnaisesti myös englanniksi tai ruotsiksi.


Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja määräaikaisen työsuhteen puoleksi vuodeksi. Työt alkavat heti syyskuun alussa. Tehtävissä nautit Opsetin monipuolisista työsuhde-eduista.  Kiinnostuitko?


Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Hakuaikamme päättyy 27.8., mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Toimithan siis nopeasti!


Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetestaus.


http://opset.fi/tyopaikka/toimihenkiloita-opn-palvelukeskuksen-selvittelytehtaviin-tampere-ja-oulu


Kaipaatko lisätietoa?

Tavoitat Opsetin rekrytiimin parhaiten sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi


***


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.