(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilöitä OP Vähittäispankille Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.


Haemme nyt toimihenkilöitä vuokratyötehtäviin OP Vähittäispankille Tampereelle asuntorahoituksen- ja asumisen palveluihin.


Tulet työskentelemään Back Office -tuotantoprosessien päivittäisissä tehtävissä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Tehtävänimikkeesi on asiakasneuvoja. Sinulla on halu tuottaa asiakkaille erinomaista asiakaskokemusta ja olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta.


Soveltuva koulutus sekä työkokemus toimistotyöstä, taloushallinnon alalta tai muusta tarkkuutta vaativasta työstä katsotaan eduksesi. Olet kiinnostunut finanssialasta sekä kykenet itsenäiseen- ja tavoitteelliseen työskentelyyn luottaen omaan tekemiseesi. Työskentelysi on tarkkaa ja huolellista sekä omaat hyvät tietotekniset valmiudet ja olet nopea oppiaan uusia järjestelmiä. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin- ja ruotsin kielen taidot katsotaan eduksesi.


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän pankki- ja vakuutusalan maailmassa sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat sinua onnistumaan tehtävässäsi. Tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.


Määräaikainen työsuhde solmitaan Opsetin kanssa 28.2.2021 saakka ja työt alkavat sopimuksen mukaan elokuun lopussa. Työaika on arkisin ma-pe klo 7-18 välillä ja viikkotyöaika on 20h/vko + suostumus lisätyöhön, jolloin työtunnit voivat vaihdella 20h ja 37,5h välillä. Toivomme, että olet valmis myös täysiin tunteihin tarvittaessa. Perehdytysjakson ajan työskennellään kokoaikaisesti 37,5h/vko.


Kiinnostuitko?


Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.8. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/toimihenkiloita-op-vahittaispankille-tampereelle/


Kaipaatko lisätietoja?


Ota yhteyttä 11.8. klo 12-14 Palvelupäällikkö Tarja Toivoseen puh. 041 444 4619 tai muina aikoina opset.rekrytointi@op.fi.


Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys. Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle, ja vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Tuemme asiakkaamme OP:n menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita eri liiketoimintojen tueksi. Seisomme OP:n rinnalla niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla – tukena ja turvana.


Opsetilla työskentelee jo 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa sekä Vaasassa.


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.