(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilöitä luotto- ja vakuuspalveluihin, Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018
Palveluidemme voimakkaasti laajentuessa, haemme Toimihenkilöitä vuokratyösuhteeseen OP Asiakaspalvelut Oy:lle henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalveluihin Tampereelle.

Tehtävät

Työtehtäviin sisältyy OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun erilaiset ja itsenäisesti suoritettavat päivittäiset Back Office ja asiakaspalvelu -tehtävät sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Pääasialliset työtehtävät sisältävät maksusuunnitelman muutoksiin liittyviä tehtäviä.

Odotamme

Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaidemme tarpeita. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Soveltuva kaupallinen koulutus, sekä mahdollinen pankkipalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta rutiininsietokykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavaa työotetta. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen. Olet valmis ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Odotamme sinulta myös erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen, sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat, alati kehittyvässä työympäristössä. Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa 31.12.2018 asti. Työt alkavat kesäkuun aikana, heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työtunnit tehtävässä ovat 20-37,5h/vko. Työsuhteen alussa järjestetään neljän/viiden viikon perehdytys, jolloin edellytämme sitoutumista täyteen tuntimäärään (37,5h/vko). Työvuorot sijoittuvat arkipäiville kello 7.50 ja 18.00 välille.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tiedot

Haku päättyy: 27.5.2018, haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajalla
Työ alkaa: kesäkuun 2018 alussa
Työsuhteen kesto: määräaikainen 31.12.2018 asti
Työaika: 20-37,5 h/vko (alussa neljän/viiden viikon perehdytys 37,5 h/vko)
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työpaikan sijainti: Visiokatu 3, Tampere
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27912&jc=1
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.