(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilöitä Joensuuhun OP:lle henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalveluun
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Toimihenkilöitä Joensuuhun OP:lle henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalveluun

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt OP:lle henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalveluun

Toimihenkilöitä

Työskentelemään Back Office -tuotantoprosessien päivittäisissä tehtävissä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti.Työtehtävä voi sisältää myös monikanavaista asiakaspalvelua. Sinulla on halu tuottaa asiakkaille erinomaista asiakaskokemusta ja olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta. 


Soveltuva koulutus sekä mahdollinen finanssialalta hankittu työkokemus katsotaan eduksesi. Olet palvelu- ja tiimityöhenkinen sekä kykenet itsenäiseen- ja tavoitteelliseen työskentelyyn. Työskentelysi on tarkkaa ja huolellista sekä omaat hyvät tietotekniset valmiudet ja olet nopea oppiaan uusia järjestelmiä. Pidät erinomaista asiakaskokemusta tärkeänä ja haluat kehittyä kanssamme pankkialan ammattilaiseksi nopeasti kehittyvässä työympäristössä. Englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän pankki- ja vakuutusalan maailmassa sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat sinua onnistumaan tehtävässäsi. Tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Määräaikainen työsuhde solmitaan Opsetin kanssa 30.9.2020 saakka ja työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuussa. Työ on kokoaikainen 37,5h/vko ja työaika on arkisin ma-pe klo 8-18 välillä.


Jätä hakemuksesi ja cv:si oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.4. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/toimihenkiloita-joensuuhun-oplle-henkiloasiakkaiden-luotto-ja-vakuuspalveluun/


Kaipaatko lisätietoja?


Ota yhteyttä: Mari Räty puh. 040-6822135 tai opset.rekrytointi@op.fi


Pankki- ja vakuutusalalla edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.

Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys. Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle, ja vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Tuemme asiakkaamme OP:n menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita eri liiketoimintojen tueksi. Seisomme OP:n rinnalla niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla – tukena ja turvana.

Opsetilla työskentelee jo 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. ​

Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa sekä Vaasassa.

​Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. ​