(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilöitä Henkilöasiakkaiden rahoituspalveluihin Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2018
Haemme aktiivisia ja reippaan asiakaspalveluasenteen omaavia toimihenkilöitä OP Asiakaspalveluiden Pankkitoiminnan palveluiden Henkilöasiakkaiden rahoituspalvelut -yksikköön määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin Tampereelle.

Tehtävät

Työtehtäviin sisältyy OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun erilaiset ja itsenäisesti suoritettavat päivittäiset back office -tehtävät sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu henkilöasiakkaiden lainojen maksusuunnitelmien muutosten tekemistä.

Odotamme

Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaittemme tarpeita. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Soveltuva kaupallinen koulutus sekä mahdollinen rahoitus- ja pankkitoiminnasta hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Vaadimme hakijalta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsotaan myös ruotsin kielen taito.

Lisäksi odotamme:

- Tarkkuutta ja huolellisuutta
- Tavoitteellista työskentelyä
- Kiireen- ja paineensietokykyä
- Oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
- Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työt alkavat 26.2.2018. Työtunnit tehtävässä vaihtelevat joustavasti välillä 20-37,5h/vko tai ovat 37,5 h/vko elämäntilanteesi mukaan. Työsuhteen alussa järjestetään noin neljän viikon perehdytys, jolloin edellytämme sinulta sitoutumista täyteen tuntimäärään (37,5h/vko). Työvuorot sijoittuvat arkipäiville kello 7.50 ja 18.00 välille.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaikaa tehtävään on jatkettu.

Tiedot

Haku päättyy: 20.2.2018, haastattelemme jo hakuajalla (hakuaikaa jatkettu)
Työ alkaa: 26.2.2018
Työsuhde: 31.8.2018 asti
Työaika: 20-37,5 h/vko, tai 37,5 h/vko. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville kello 7.50 ja 18.00 välille
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työpaikan osoite: Visiokatu 3, Tampere
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=26931&jc=1

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli yli 26 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.