(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilöitä henkilöasiakkaiden maksuliikenne- ja päivittäispalveluihin Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Palveluidemme voimakkaasti laajentuessa haemme nyt vuokratyösuhteeseen OP Asiakaspalvelut Oy:lle Tampereelle henkilöasiakkaiden maksuliikenne- ja päivittäispalveluihin Toimihenkilöitä.


Tehtävät


Tehtävä sisältää monipuolisia henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyviä taustatyötehtäviä sekä asiakaspalvelua eri kanavissa, kuten puhelimitse ja verkkoviestein. Monipuolisiin taustatyötehtäviin kuuluu muun muassa asiakkaiden kontaktointi, viranomaistiedustelut, asiakuudensiirtovaltakirjat ja edunvalvontatehtävät.


Odotamme


Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaittemme tarpeita. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Soveltuva kaupallinen koulutus sekä mahdollinen pankkipalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta rutiininsietokykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavaa työotetta. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen. Odotamme sinulta myös erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.


Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.


Tarjoamme


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat sinua alati kehittyvässä työympäristössä. Vuoden mittainen määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työt alkavat 19.11.2018. Työsuhteen alussa järjestetään neljän/viiden viikon perehdytys, jolloin edellytämme sitoutumista täyteen tuntimäärään (37,5h/vko). Työajat sijoittuvat arkipäiviin ja päiväsaikaan.


Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 14.10.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Haethan tehtävää kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajalla ja teemme valintoja sopivien henkilöiden löydyttyä.


Tiedot


Haku päättyy: 14.10.2018, jätäthän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian.


Työ alkaa: 19.11.2018


Työsuhde: Määräaikainen, 1 vuosi


Työaika: 20 h/vko tai 37,5h/vko (alussa neljän/viiden viikon perehdytys 37,5 h/vko)


Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28843&jc=1


Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.


Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.