(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilö Vakuuttamisen tuen tiimiin Tampereelle
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Tampereella OP:n ja Pohjolan toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.


Haemme Vakuuttamisen tuen tiimiin toimihenkilöä Tampereelle, toistaiseksi voimassaolevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Opsetille.


Toimihenkilön tehtävä pitää sisällään monipuolisesti erilaisia taustatehtäviä, eri vakuutuslajien korvaushakemusten esikäsittelyä, sekä monikanavaisesti tapahtuvaa asiakaspalvelua. Tehtävään kuuluu esimerkiksi yhteissähköpostin hoitamista, asiakirjojen kohdistamista työnjakolistojen mukaisesti, laskujen maksamista ja asiakaspalvelua puhelimitse sekä sähköisten kanavien kautta.

Tulet työskentelemään osana noin 30 hengen tiimiä, jossa työtäsi on tukemassa kollegat sekä palveluohjaaja ja -esimies.


Tiimin vahvuuksiin lukeutuu monipuolinen osaaminen ja kokemustausta, joten voit olla työuran alkuvaiheessa oleva tai jo kokemusta kartuttanut osaaja. Kokemusta merkityksellisempää on kuitenkin avoin ja tavoitteellinen asenne työtä kohtaan. Etsimällämme henkilöllä on tarkka ja laadukas itseohjautuva työote yhdistettynä tiimipelaajan asenteeseen. Sinulla on lisäksi hyvät sosiaaliset taidot ja olet avulias, ja aktiivinen vuorovaikuttaja. Haluat kehittää sekä omia että tiimin työskentelytapoja. Kehität omaa osaamistasi nähden muutoksen mahdollisuutena.


Työ on tietokoneella tehtävää taustatyöskentelyä, joten edellytämme hyviä IT-taitoja.

Tarjoamme sinulle mielekkään ja monipuolisen työn mukavassa tiimissä sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti ja tiimin palveluajat sijoittuvat ma-pe klo 6-18 väliselle ajalle. Työt alkavat nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä. Opset tarjoaa työntekijöilleen loistavat henkilöstöedut: kattavan työterveyshuollon, vakuutukset, lounasedun sekä ePassin käytettäväksi esimerkiksi liikuntapalveluihin tai kulttuuriin.  

Hakuaikaa on 28.7.2019 asti, mutta täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/toimihenkilo-vakuuttamisen-tuen-tiimiin-tampereelle/


Kaipaatko lisätietoa? Palveluesimies Juho Saarikoski vastaa kysymyksiisi arkisin klo 8-16 välillä numerosta 050 478 0070, tai sähköpostilla: juho.saarikoski(at)pohjola.fiOpsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.