Toimihenkilö ulkomaan maksutoimeksiantoihin Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Tiimeissämme toteutetaan mm. digitaalisen viestinnän, taloushallinnon sekä digitoinnin palvelukokonaisuuksia.


Etsimme nyt toimihenkilöä vahvistamaan ulkomaan maksutoimeksiantojen tiimiämme.


Työtehtäviisi kuuluu ulkomaanmaksujen toimeksiantojen syöttöä ja käsittelyä. Tehtävässä tehdään selvitystöitä, jotka vaativat tekijältään tarkkuutta, huolellisuutta ja tehokkuutta. Työtä tehdään parityönä ja pääset olemaan yhteydessä myös asiakkaisiin.


Työtä on tarjolla vakituisesti 15 h/vko ja työvuorot sijoittuvat joustavasti arkipäiviin klo 8-18 väliselle ajalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työpiste sijoittuu Opsetin Pitäjänmäen konttorille.


Tässä työporukassa sinulta toivotaan hyviä tiimitaitoja, organisointikykyä sekä ripeää työotetta. Edellytämme tehtävässä onnistumisessa englannin kielen taitoa. Meiltä saat mukavat työkaverit ja työtäsi tukevan esimiehen, sekä hyödyksesi myös muun organisaation laajan osaamisen. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.


Kiinnostuitko?


Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 11.12.2019 mennessä.


Hakulinkki:


Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Laura Maunula laura.maunula@op.fi.


Tehtävään valitulta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.​


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen.


Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.​


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.​


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot