(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilö rahoituspalveluihin Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018
Haemme aktiivista ja reipasta asiakaspalveluasenteen omaavaa toimihenkilöä OP Asiakaspalvelut Oy:n Pankkitoiminnan palveluiden Henkilöasiakkaiden rahoituspalvelut -yksikköön määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen Helsinkiin.

Tehtävät

Työtehtävät sisältävät asiakaspalvelua puhelimitse Osuuspankeille ja myyjäliikkeille liittyen vakuudettomien luottojen luottopäätöksiin. Tämän lisäksi työtehtäviin kuuluu luottopäätösprosessin hoitamista sekä kortteihin ja vakuudettomaan kuluttajarahoitukseen liittyviä taustatehtäviä. Päätöksiä käsitellään sekä puhelimitse että sähköpostitse. Työtehtävät hoidetaan tehokkaasti laatukriteereitä noudattaen. Työ edellyttää osaamista puhelinpalvelutyöstä, asiakaspalvelutehtävistä sekä ratkaisukeskeistä työskentelyotetta.

tai

OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun erilaisia ja itsenäisesti suoritettavia päivittäisiä back office -tehtäviä sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti.

Odotamme

Tekijältä odotetaan aktiivista ja innostunutta työotetta. Työntekijältä odotetaan myös reipasta asiakaspalveluasennetta ja kykyä oppia nopeasti uusia asioita.

Lisäksi odotamme:
- Tarkkuutta ja huolellisuutta
- Tavoitteellista työskentelyä
- Kiireen- ja paineensietokykyä
- Oma-aloitteisuutta sekä joustavaa ja itsenäistä työotetta
- Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

Aiempi kokemus OP:n järjestelmistä (esim. Osuva ja Luottokauppa) ja työskentelystä rahoitusalalla katsotaan eduksi. Myös kaupallinen koulutus sekä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. Määräaikainen vuokratyösuhde Opset Oy:n kanssa solmitaan 31.12.2018 asti, tuntimäärällä 20-37,5 h/vko. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuussa 2018.

Tiedot

Haku päättyy: 22.4.2018. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Työ alkaa: Toukokuussa 2018
Työsuhde: Määräaikainen, 31.12.2018 asti
Työaika: 20-37,5 h/vko
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työpaikan osoite: Kaisaniemi, Helsinki
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=27688&jc=1

Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.

Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme Suomessa 8 paikkakunnalla.

Great Place to Work -sertifikaatin saanut Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.