(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilö kesätyöpaikkoja
HKScan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Maistiaisia meistä: 

Palvelemme maailman vaativimpia asiakkaita ja kuluttajia ja teemme heidän elämästään maistuvampaa – nyt ja tulevaisuudessa. Onnistumme tavoitteessamme, kun takaamme korkean laadun ja vastuulliset toimintatavat kaikissa töissämme ja toimissamme. Olemme ylpeitä pohjoismaisista juuristamme ja periaatteistamme.

Osana työyhteisöämme tulet yli 7 000 kollegasta muodostuvan monikulttuurisen tiimin jäseneksi. Uskomme siihen, että pääset toteuttamaan yhteistä visiotamme parhaiten, kun johtamiskulttuurimme on inspiroiva ja välittävä. Tukemalla yksilön työuraa ja ammatillista kasvua sekä koko organisaation yhteistyötä luomme palkitsevan ja kehittyvän työympäristön.

 

Haemme Vantaalle ja Mikkeliin kausi- ja kesätyöntekijöitä tuotannon työnjohtoon, tuotannonsuunnitteluun ja materiaalisuunnitteluun.

Töiden aloitus tapahtuu maalis- ja kesäkuun välillä ja töitä on tarjolla elokuun loppuun saakka.

Odotamme sinulta: 

•Reipasta asennetta ja otetta työn tekemiseen

•Yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

•Huolellisuutta, tarkkuutta ja vastuullisuutta 

•Arvostamme myös kykyä toimia itsenäisesti 

•Valmiutta työskennellä 2-vuorotyössä 

Kesätyöpaikkamme antavat sinulle hyvää työkokemusta, olet sitten alan opiskelija, alalle aikova tai haluat saada kokemusta teollisuudessa työskentelystä. 

 

Sinä voit odottaa meiltä:  

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä herkullisten ja tunnettujen tuotemerkkien parissa. Työskentely meillä antaa sinulle arvokasta työkokemusta elintarviketeollisuudesta sekä kansainvälisessä yhtiössä toimimisesta, mikä tukee hyvin monien eri alojen opintoja. Uskomme pääsevämme parhaaseen tulokseen yhteistyöllä ja kannustavalla asenteella. Arvostamme osaamista ja tuoreita näkemyksiä, joita sinä voit tuoda mukanasi meille. Voimme oppia toisiltamme ja kasvaa yhdessä. HKScanilla työskennellessäsi sinut haastetaan ja sinä voit haastaa meidät.

 

Lisätietoja:

Aloitamme kausi- ja kesätyöntekijöiden haastattelut heti ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

 Tutustu verkkosivustoomme: https://www.hkscan.com/fi/etusivu

Kesätyöpaikkana HKScan on savuton. Rekrytointiprosessiimme kuuluu työhöntulotarkastus, joka saattaa sisältää huumausainetestauksen.  

Hae kausi – ja kesätöihin maukkaan ruoan pariin täyttämällä työhakemuksesi osoitteessa www.hkscan.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat  29.2.2020 mennessä.