(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilö kesätyöpaikat
HKScan Finland Oy ja HKScan Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

HKScanin yksiköt eri puolilla Suomea tarjoavat useita toimihenkilö kesätyöpaikkoja kesällä 2018. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä sekä mahdollisuuden tutustua monipuoliseen toimialaamme ja HKScaniin työnantajana.

Tehtävän kuvaus

Haemme kesätyöntekijöitä erilaisiin toimihenkilötehtäviin HKScanin Forssan, Mikkelin, Outokummun, Rauman, Turun ja Vantaa toimipisteisiin

Meillä voit hakea kesätöihin myös liiketoimintaa tukeviin toimintoihin esimerkiksi taloushallinnon, kestävän kehityksen, logistiikan, henkilöstöhallinnon, viestinnän, myynnin, markkinoinnin ja IT-alan tehtäviin.

Edellytykset

Kesätyöpaikat on tarkoitettu alan opiskelijoille tai alalle aikoville henkilöille. Koulutustaustasi voi olla mm. tekniikan, tuotannon, kemian, elintarvikealan, talouden tai markkinoinnin parista.

Kesätyön menestyksekäs hoitaminen edellyttää reipasta otetta työntekoon, yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme myös kykyä toimia itsenäisesti. Osa kesätyöpaikoista edellyttää valmiutta vuorotyöhön sekä oman auton käyttöä.
 


Hakeminen

Täytä hakemus toimihenkilö tehtäviin nettisivuillamme 28.2.2018 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakemusten käsittely alkaa viimeistään hakuajan päätyttyä, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian.