(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilö Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Tiimeissämme toteutetaan mm. digitaalisen viestinnän, taloushallinnon sekä digitoinnin palvelukokonaisuuksia.


Haemme nyt Helsinkiin digitointipalveluihin määräaikaista


toimihenkilöä


Etsimme tarkkaa, tehokasta ja huolellista työntekijää maksukuoripalvelun esikäsittelyyn. Työ on postin esikäsittelyä sisältäen postin haun, kuorien avaamisen, postin esikäsittelyn ja skannaamisen.


Työ on rutiininomaista ja vaatii hyviä kommunikointitaitoja tiimin kesken. Työ voi sisältää myös muita digitointipalveluiden tiimin työtehtäviä. Työtä tehdään paikan päällä toimistolla ja työvuorot kyseisessä työtehtävässä asettuvat maanantaista perjantaihin. klo 7.30-17 välille.


Tehtävä on määräaikainen äitiyslomansijaisuus tammikuulle 2022 asti, aloitus maaliskuun 2021 aikana. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.


Tuntimäärä: 20h/vko + lisätyö


Hakuaika päättyy 4.2.2021, mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/toimihenkilo-helsinkiin-3/ 


Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Laura Maunula: laura.maunula@op.fi


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys. Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle, ja vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Tuemme asiakkaamme OP:n menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita eri liiketoimintojen tueksi. Seisomme OP:n rinnalla niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla – tukena ja turvana.


Opsetilla työskentelee jo 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. ​


Opsetin toimipisteet sijaitsevat viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa. ​


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. ​