(Poistunut julkaisusta)

Toimihenkilö Helsinkiin digitointipalveluihin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Tiimeissämme toteutetaan mm. digitaalisen viestinnän, taloushallinnon sekä digitoinnin palvelukokonaisuuksia.

Haemme nyt Helsinkiin digitointipalveluihin toimihenkilöä.

Pääasiallisia työtehtäviäsi ovat erilaisten asiakirjojen käsittelyyn liittyvät tehtävä kuten: saapuneen postin esikäsittely, skannaus ja validointi. Lisäksi tehtäviisi kuuluu erilaisten lomakkeiden tulostaminen, sisällön tarkastaminen, liitteiden lisääminen ja kuorittaminen. Osa työtehtävistä tehdään tietokoneella, eri ohjelmia hyödyntäen.

Toivomme, että olet luonteeltasi aktiivinen tiimityöskentelijä  ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen. Ethän myöskään säikähdä tavoitteellista työskentelyä.

Meiltä saat mukavat työkaverit ja työtäsi tukevan esimiehen. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Työtä on tarjolla vakituisesti 30h/vko ja työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 7:00-16:30 väliselle ajalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuun alussa.

Hakuaika päättyy 2.4.2020, mutta etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.

Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/toimihenkilo-helsinkiin-digitointipalveluihin/

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Laura Maunula: laura.maunula@op.fi

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot.Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.

Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.

Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.