(Poistunut julkaisusta)

TOIMIALUEJOHTAJIA
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Rinnekoti on Suomen suurin yksityinen kehitysvamma-alan palveluntuottaja. Tarjoamme laajan valikoiman vahvaa erityisosaamista vaativia palveluita yli 80 toimintayksikössämme, joissa palvelemme asiakkaita yli 60 kunnasta. Toimintakulttuuriamme ohjaavat arvomme: asiantuntijuus, lähimmäisyys ja hyvä elämä. Meillä työskentelee lähes 1 200 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme oli reilu 83M€ vuonna 2018. Laajennamme palveluverkostoamme valtakunnalliseksi visiomme mukaisesti – Ihmistä lähellä.

Kasvua tekemään tarvitsemme nyt

KOLME TOIMIALUEJOHTAJAA

vastaamaan kokonaisvaltaisesti toimialueen palveluliiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Toimialueet ovat Asumisen tuen palvelut, Lasten ja nuorten palvelut sekä Työllistymisen ja osallisuuden palvelut. Erityisen toimialuetuntemuksen ja ylemmän korkeakoulututkinnon lisäksi odotamme kokemusta kehitysvamma-alalta ja menestyksekkäästä esimiestyöstä. Tarjoamme sinulle  mahdollisuuden uudistaa kehitysvamma-alan palveluja johtavan toimijan näköalapaikalta, työhyvinvointia tukevia työsuhde-etuja ja joustavia työaikaratkaisuja.

Lisätietoja tehtävästä JFP Executive Searchin Senior Partner Heikki Vahteralta 10. ja 11. kesäkuuta klo 9-11, puh. 040 546 2751.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 16.6.2019 osoitteeseen jfp@jfp.fi otsikolla ”Rinnekoti toimialuejohtaja”. Kerro hakemuksessasi, mitä toimialuejohtajuutta haet.