(Poistunut julkaisusta)

Toimialapäällikkö, nuorten palvelut
Hyria säätiö sr

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2019

Haluatko olla mukana matkassamme tarjoamassa enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään? Tunnetko, että Sinulla on enemmän asennetta ja osaamista? Hyria konsortio on Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella monipuolisia palveluita tarjoava toimija, jonka päätavoite on olla enemmän kuin osiensa summa. Toiminta-ajatuksemme on tarjota asiakkaillemme työllistymistä, kuntoutumista ja koulutusta sekä olla mukana erilaisissa elämäntilanteissa kannustamassa ja löytämässä uusia uria omalle elämänpolulle. Teemme työtämme ammattitaidolla ja sydämellä, löydämme ratkaisuja ja vaihtoehtoja, emmekä anna periksi.

Hyria säätiö sr hakee innostunutta ja motivoitunutta toimialapäällikköä vastaamaan konsortiomme monipuolisista nuorten palveluista. Olet meille oikea henkilö, jos olet hankkinut esimieskokemusta monipuolisessa toimintaympäristössä, tunnet toimintaamme liittyviä nuorten palveluita ja koet paloa kehittää niistä asiakaslähtöisesti toimivia ja vaikuttavia kokonaisuuksia.

Nuorten palveluiden toimialapäällikön tehtäviin kuuluu toimialan johtaminen ja kehittäminen neljän kunnan alueella kahdeksassa toimipisteessä. Nuorten palveluiden kokonaisuuteen kuuluvat nuorten työpajatoiminta, etsivä nuorisotyö, Ohjaamo-toiminta, nuorten VALMA-koulutus sekä erilaiset kehittämis- ja kokeiluhankkeet. Teemme myös strategiamme mukaisesti kansainvälistä nuorisotyötä. Toimialapäällikkö vastaa toimialan henkilöstöjohtamisesta ja taloudesta. Lisäksi toimialapäällikön vastuulla on säätiön strategian toteuttaminen omalla toimialallaan, toimialan budjetointi ja vuositavoitteiden asettaminen sekä seuranta, rahoitushakemuksien valmistelu, kunta- ja muut rahoitusneuvottelut, vaikuttavuuden mittaaminen ja toiminnasta raportointi. Keskeistä tehtävässä on onnistua yhdessä erinomaisen henkilöstön kanssa nuorille tarjottavien palveluiden suunnittelussa, toteutuksessa ja kehittämisessä. Toimialalla toimii myös koordinaattoreita, jotka vastaavat omista palveluyksiköistään ja hankkeistaan toimialapäällikön alaisina.

Työpäivät koostuvat konkreettisesti koordinoinnista, organisoinnista, verkostotyöstä sekä ennen kaikkea hyvästä lähiesimiestyöstä, yhteisöllisyyden ja innostavan työympäristön luomisesta sekä oman toimialan edustamisesta eri vaikutusryhmissä.

Hyvällä toimialapäälliköllä ovat arvot kohdallaan ja sydän paikallaan. Hän pitää aidosti ihmisten kanssa työskentelystä, kykenee työskentelemään ajoin hektisessäkin tahdissa, on sopeutumisen mestari ja idearikas sekä tilannetajuinen. Ammatillista asiantuntemusta löytyy kuntoutumisen, työllistämisen, koulutuksen ja sosiaalisen vahvistamisen kentältä. Hyvä toimialapäällikkö arvioi jatkuvasti toimialansa toimintaa ja hallitsee uusien palveluiden palvelumuotoilua. Valmistaudumme SOTE- ja maakuntauudistukseen ja viritämme toimintaamme vastaamaan myös mahdollista tulevaisuuden toimintaympäristöämme.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa ja vähintään 2-3 vuoden kokemusta esimiestyöstä. Arvostamme lisäksi alakohtaista työkokemusta, kokemusta myös väliesimiesten johtamisesta, ylempää ammattikorkeakoulututkintoa tai esimiestyön opintoja ja englannin kielen taitoa. Ammatillisen koulutuksen tuntemuksen katsomme myös eduksi.

Tarjoamme innostavan ja yhdessä menestymisen logiikalla toimivan työyhteisön, hyvän tuen työtovereilta, talous- ja henkilöstöpalveluista sekä johdolta, kilpailukykyisen palkan, laajan työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaseteliedun.

Hakemukset lähetetään sähköpostitse toiminnanjohtaja Karel McLeod Smithille (karel.mcleodsmith@hyria.fi). Arvostamme hakemuksessa linkkiä videoesittelyyn. Hakemukset tulee toimittaa 15.2.2019 klo 16.00 mennessä. Aloitamme soveltuvien hakemusten käsittelyn heti, joten jos paikka kuulostaa sopivalta, laitathan hakemusta pian tulemaan. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Noudatamme työehdoissamme AVAINTESsiä.