(Poistunut julkaisusta)

Toimialajohtaja
Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä katsomme tulevaisuuteen luottavasti, sillä edelläkävijyys luo erinomaiset mahdollisuudet onnistumiselle.

Haemme TOIMIALAJOHTAJAA vakituiseen virkaan Ikääntyneiden palvelujen ja kuntoutuksen toimialalle. Toimipisteemme sijaitsee Lahdessa Päijät-Hämeen keskussairaalalla.

Olemme valtakunnallisena edelläkävijänä uudistaneet rohkeasti Päijät-Hämeessä sosiaali- ja terveyspalveluja, ja olemmekin yhdistäneet alueen lähestulkoon kaikki julkiset sote-toimijat saman katon alle. Ajatuksenamme on edelleen järjestää palvelutuotantomme monituottajamallilla. Valmistelemme parhaillaan esimerkiksi yksityisen palveluntuottajan kanssa yhteisyritys Harjun Terveys Oy:tä ja mittava muutosohjelma ohjaa työtämme seuraavat vuodet.

Toimialajohtajana tehtäväsi on johtaa yhtä yhtymän viidestä toimialasta, ikääntyneiden palveluita ja kuntoutusta. Toimialan talousarvio on reilut 200 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä on noin 2100. Olet yhtymän johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajalle.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa. Menestyminen tehtävässä edellyttää sinulta rohkeutta muutosjohtamiseen kustannustehokkaiden ja vaikuttavien ratkaisujen löytämiseksi. Edellytämme sinulta vahvaa strategista näkemystä sote-palvelujen ja oman toimialan johtamisesta ja kehittämisestä sekä sitoutumista koko yhtymän kehittämiseen. Lisäksi edellytämme laaja-alaista osaamista talouden, henkilöstön ja uusien digiratkaisujen yhteensovittamiseksi sekä erinomaisia henkilöstö- ja verkostojohtamisen taitoja.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ja edelläkävijän mahdollisuudet muuttuvassa sote-toimintaympäristössä sekä, osaavan ja kokeneen johtoryhmän. 7000 ammattilaisen tuen lisäksi saat laajat yhteistyöverkostot, mukavan työilmapiirin ja kilpailukykyisen palkkauksen. Lahden seudulla on erinomaiset mahdollisuudet aktiivisen vapaa-ajan viettämiseen sekä harrastuksien ja työn yhdistämiseen. Tarvittaessa matka pääkaupunkiseudulle taittuu tunnissa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi 15.11. klo 16 mennessä.