(Poistunut julkaisusta)

Toimialajohtaja
Suomen Lääkäriliitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Lääkäriliitto hakee Jäsenpalvelut-toimialalleen 

TOIMIALAJOHTAJAA

Toimialajohtajana toimit johtoryhmämme jäsenenä ja vastaat Jäsenpalvelut-toimialan kehittämisestä ja johtamisesta. Tehtäväkenttääsi kuuluvat vastuu jäsenhankinnasta ja Suomessa työskentelevien lääkärien sitoutumisesta liittoon. Vastaat jäsenpalvelujen ja jäsenetujen kehittämisestä ja koordinoinnista, jäsensegmentoinnista sekä digitaalisten jäsenpalvelujen kehittämisestä. Toimit jäsenrajapinnassa ja edustat Lääkäriliittoa erilaisissa jäsentilaisuuksissa sekä osallistut käytännön neuvontatyöhön. Tässä roolissa toimit sekä järjestöpäällikön että neuvottelujohtajan esimiehenä, toimialalla työskentelee kaikkiaan 8 henkilöä.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä ylempää oikeustieteellistä loppututkintoa sekä kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Sinulla on myös aikaisempaa kokemusta esimies- tai johtotehtävästä. Arvostamme käytännönläheistä ja kehitysmyönteistä toimintatapaa, kokemusta digitaalisten palveluiden kehittämisestä sekä hyvää yhteistyökykyä. Olennaisinta on, että viihdyt jäsentoiminnan ytimessä ja olet valmis osallistumaan käytännön työhön. Työ- ja virkasuhdejuridiikan tuntemus ovat toimintamme ydintä, mutta tuot mukanasi tiimiä täydentävää yleis- ja hallintojuridiikan osaamista. Kokemus järjestömaailmasta luetaan eduksi. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia, ruotsin kielen taito on etu.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän vakaassa ja arvostetussa organisaatiossa. Pääset tutustumaan näköalapaikalta suomalaiseen terveydenhuoltoon ja osallistumaan sen pitkäjänteiseen kehittämiseen. Vahvan asiantuntijaorganisaatiomme tuella sinulla on mahdollisuus menestyä ja kehittyä jäsenpalveluiden ammattilaisena akateemisessa ympäristössä.  

Lisätietoja tehtävästä antavat toiminnanjohtaja Kati Myllymäki, puh. 040 450 6354 ja hallintojohtaja Jaana Heinonen, puh. 040 724 1072 sekä Arespartnersin seniorikonsultti Johanna Lipponen, puh. 044 738 8988, varmimmin tavoitettavissa ke 27.5.2020 klo 9-10 ja ma 1.6.2020 klo 10-11. Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen su 7.6.2020 mennessä osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets/.