(Poistunut julkaisusta)

Töihin varuskuntaravintolaan? Somero
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019
Kiinnostaisiko sinua keittiö työskentely luotettavassa organisaatiossa ja mukavassa työyhteisössä? Etsimme RAVITSEMUSTYÖNTEKIJÄÄ Varuskuntaravintola Somerolle. Olisiko tässä sinun uusi työpaikkasi?

Monipuolisiin ravintolatyöntekijän tehtäviin voi kuulua linjaston hoitoa, keittiön avustavia töitä, astiahuoltoa sekä kassatehtäviä asiakaspalvelua unohtamatta. Kaikkea ei tarvitse osata sillä voit tehdä vain joitakin näistä ja työhön perehdytetään hyvin.

Töitä on mahdollista tehdä säännöllisesti keskimäärin 90 tuntia / 3 viikkoa tai halutessaan keikkaluonteisestikin. Sovitaan yhdessä Sinulle paras vaihtoehto.


Edellytämme sinulta

Iloista ja joustavaa asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja intoa tarttua erilaisiin töihin. Lisäksi tarvitset hygieniapassin työt aloittaessasi.


Tarjoamme sinulle

Ainutlaatuisen työympäristön ja ura- ja kehittymismahdollisuudet.


Arvostamme

Mitä työ vaatii?
Iloista ja joustavaa asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua oppia uutta.


Kiinnostuitko?

Huomioithan, että Leijona Catering on savuton työpaikka ja sijainti saattaa vaatia oman auton käyttömahdollisuutta.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi sivuillemme jo tänään! www.staffpoint.fi

https://www.youtube.com/watch?v=pK71vGioxNE


Lisätietoja

Leea Alakunnas
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy, Rovakatu 26 A 15 B, 96200 ROVANIEMI
020 7206 662, vaihde 030 0472 000
leea.alakunnas@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi