(Poistunut julkaisusta)

Töihin varuskuntaravintolaan? Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018
Leijonaa pidetään voiman ja rohkeuden vertauskuvana. Myös Leijona Cateringilla on näitä ominaisuuksia. Leijona kattaa pöydän tunturin laelle, karulle luodolle tai vaikkapa kristallikruunujen alle, sinne missä ruokaa tarvitaan. Leijonan keittiöissä tehdään laadukasta kotimaista ruokaa, jolla on tarina. Tarina alkaa sadan vuoden takaa hetkestä, jolloin armeijan ruokahuolto käynnistettiin. Leijona palvelee asiakkaitaan kaikkialla Suomessa ja sen keittiössä valmistuu päivittäin kymmeniä tuhansia aterioita. Leijona on merkittävä työllistäjä!

Hyppysellisen erilaisuutta Leijona Cateringin toimintaan tuo pitkä historia ja aidosti mielenkiintoinen toimintaympäristö. Leijonassa työhyvinvointi on kunnia-asia, ja huomaat pian, että siihen panostetaan. Leijona tarjoaa henkilöstölleen hyvät työskentelyolosuhteet sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan.


Edellytämme sinulta

Etsimme työntekijöitä niin salin kuin keittiön työtehtäviin Santahaminan ja Suomenlinnan saarille. Ammattinimikkeesi voi olla kokki, tarjoilija, ravintolatyöntekijä, vuorovastaava tai ravintolatyöntekijä/siistijä. Työsuhteesi voi olla vakituinen tai sinulla on mahdollisuus tehdä keikkaa opiskelujen ja töidesi oheen.


Tarjoamme sinulle

Ainutlaatuisen työympäristön ja ura- ja kehittymismahdollisuudet.

Mahdollisuuksien mukaan autamme työntekijää niin asunnon saannissa kuin oppisopimus-
sekä työharjoittelumahdollisuuksien kartoittamisessa.


Arvostamme

Mitä työ vaatii?
Iloista ja joustavaa asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja monipuolista osaamista, jota työssäsi Leijonalla voit kehittää edelleen.


Kiinnostuitko?

Jos täytät edellytykset ja omaat mielestäsi hyvät eväät työhön, täytäthän hakemuksen jo tänään. Työllistyessäsi me Staffpoint olemme työnantajasi ja voit valita milloin ja missä toimipisteessä työskentelet, Meidän työntekijöitämme työskentelee päivittäin varuskunnissa ja muissa Leijonan toimipisteissä eri tehtävissä ympäri pääkaupunkiseutua. Huomioithan, että Leijona Catering on savuton työpaikka ja osa sijainneista saattaa vaatia oman auton käyttömahdollisuutta.


Lisätietoja

Jaana Tuovinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy,
Kauppakatu 9,
70100 Kuopio
020 7206 603
jaana.tuovinen@staffpoint.fi