(Poistunut julkaisusta)

Töihin varastoon!
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Haluatko hankkia lisätienestiä opintojen ohelle?

Tarjoamme sinulle töitä!

Oletko valmis liittymään mukaan Baronan huipputiimiin? Haemme Raisiossa sijaitsevalle varastolle uusia työntekijöitä! Saat mahdollisuuden niin lyhytaikaiseen kuin myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen osana mukavaa ja nuorekasta työporukkaa. Työ sopii loistavasti opintojen ohelle, jolloin lisätienestin hankkimisen lisäksi kartutat arvokasta työkokemusta.

Ota haaste vastaan ja jätä hakemuksesi meille vielä tänään! Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

MITÄ TARJOAMME?

Työ pitää sisällään asiakastilausten keräämistä sekä lavojen kelmuttamista. Työssä pääset käyttämään PDA-lukijaa sekä keräilykonetta, joiden käyttö on helppo oppia eikä siten vaadi aiempaa osaamista. Työn palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Tarjolla on pääasiassa arkivuoroja, mutta myös lauantaityöt ovat mahdollisia. Erityisesti joulun sesonkikiireiden lähestyessä vuoroja tulee reilusti lisää.

Kiinnostuitko? Jätä rohkeasti hakemuksesi alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, niin katsomme sinulle sopivia hommia.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Logistiikan rekrytointikonsultti Joonas Maunula (p. 050 465 5027) / joonas.maunula@barona.fi.

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys