(Poistunut julkaisusta)

Töihin teollisuuteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Haemme asiakasyrityksillemme Etelä-Pohjanmaan maakuntiin ahkeria työntekijöitä teollisuuteen.
Työt sopivat sekä kokeneille ammattilaisille että uransa alkuvaiheessa oleville työntekijöille.

Etsimme alansa huippuihin kuuluville asiakasyrityksillemme teollisuuden työtehtävistä kiinnostuneita, oppimishaluisia sekä hyvän työmotivaation omaavia henkilöitä, joilla on aitoa halua kehittyä alalla eteenpäin. Työtehtäviäsi voivat olla mm. kokoonpano, koneistus, särmäys, asennustehtävät tai hitsaus.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta tuotantotöistä, työtä pelkäämätöntä asennetta sekä valmiutta 2-vuorotyöhön. Lisäksi arvostamme hyvää fyysistä kuntoa ja mahdollisuutta nopeaan aloitukseen. Työtehtävät sopivat hyvin esim. metalliteollisuuden tai rakennusalan kokemusta omaaville henkilöille. Alan koulutus katsotaan eduksi, mutta myös harrastuneisuus ja hyvä asenne voivat viedä sinut työelämässä eteenpäin.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden kehittää ammattitaitoasi ja kerryttää työkokemusta. Työsuhteet ovat pitkäaikaisia ja palkkaus määräytyy osaamistason sekä TES:n mukaan. Mikäli siis etsit mielenkiintoista uutta työtä, älä epäröi jättää hakemusta. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja olemme yhteydessä hakuprosessin edetessä.