Töihin suurtalouskeittiöön? Turku ja lähialueet
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Leijonaa pidetään voiman ja rohkeuden vertauskuvana. Myös Leijona Cateringilla on näitä ominaisuuksia. Leijona kattaa pöydän tunturin laelle, karulle luodolle tai vaikkapa kristallikruunujen alle, sinne missä ruokaa tarvitaan. Leijonan keittiöissä tehdään laadukasta kotimaista ruokaa, jolla on tarina. Tarina alkaa sadan vuoden takaa hetkestä, jolloin armeijan ruokahuolto käynnistettiin. Leijona palvelee asiakkaitaan kaikkialla Suomessa ja sen keittiössä valmistuu päivittäin kymmeniä tuhansia aterioita. Leijona on merkittävä työllistäjä!

Hyppysellisen erilaisuutta Leijona Cateringin toimintaan tuo pitkä historia ja aidosti mielenkiintoinen toimintaympäristö. Leijonassa työhyvinvointi on kunnia-asia, ja huomaat pian, että siihen panostetaan. Leijona tarjoaa henkilöstölleen hyvät työskentelyolosuhteet sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan.


Edellytämme sinulta

Etsimme työntekijöitä niin salin kuin keittiön työtehtäviin Turun alueen Leijona Cateringin toimipisteisiin. Ammattinimikkeesi voi olla kokki, linjastotarjoilija, keittiöapulainen, astiahuoltaja tai ravintolatyöntekijä/siistijä. Työsuhteesi voi olla vakituinen, tai sinulla on mahdollisuus tehdä keikkaa opiskelujen ja muiden töidesi ohessa.


Tarjoamme sinulle

Ainutlaatuisen työympäristön ja ura- ja kehittymismahdollisuudet.

Mahdollisuuksien mukaan autamme työntekijää niin asunnon saannissa kuin oppisopimus-
sekä työharjoittelumahdollisuuksien kartoittamisessa.


Arvostamme

Mitä työ vaatii?
Iloista ja joustavaa asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja monipuolista osaamista, jota työssäsi Leijonalla voit kehittää edelleen.


Kiinnostuitko?

Jos täytät edellytykset ja omaat mielestäsi hyvät eväät työhön, täytäthän hakemuksen jo tänään. Työllistyessäsi me Staffpoint olemme työnantajasi. Huomioithan, että Leijona Catering on savuton työpaikka ja sijainti saattaa vaatia oman auton käyttömahdollisuutta.


Lisätietoja

Assi Hjelt
Rekrytointikonsultti
p. 020 720 6521, assi.hjelt@staffpoint.fi
Staffpoint Oy, Pitkämäenkatu 13, 20250 TURKU


Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1093579
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku