(Poistunut julkaisusta)

Töihin poistu MARS!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018
Toimenkuva
Onko armeijan harmaista kuulunut se viimenen "lepooooo" komento ja olet nyt vähän itsekin lepotilassa etkä tiedä mitä tehdä? Siinä tapauksessa voit lopettaa huolehtimisen ja raapustaa hakemuksen tänne meille, niin katsotaan yhdessä mikä olisi seuraava osoite jossa voisi ottaa käskyjä vastaan, sekä saada siitä myös vaivanpalkkaa. Löytyy meinaan kaiken kokoista, näköistä ja pituista työsuhdetta!
Odotamme sinulta
Sinulla ei tarvitse olla välttämättä aikaisempaa kokemusta, mutta jos olet armeijan harmaat suoriutunut läpi niin oletkin sitten jo tottunut heräämään herätyskelloon ajoissa, hoidat sovitut asiat tunnollisesti ja tarkasti eli toisin sanoen, valmista seppää töihin!
Muut tiedot
Jos tämä hakemus töräytti torvessa ääntä niin raapusta hakemus aikailematta osoitteessa vmp.fi. Jos sinulla on CV niin sitä varmemmin päästään etenemään hakemuksesi kanssa kun muistat liittää sen mukaan. Lisätietoja antaa tarvittaessa ylipäälikkö-komentaja-kersantti-jääkäri-maakari-komentelija-justiina tai ihan vaan HR-koordinaattori Maarit Hiihtola p 0403075010
Kesto
3kk
Lisätietoja
Maarit Hiihtola, maarit.hiihtola@vmp.fi, 0403075010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.12.2018 mennessä.