(Poistunut julkaisusta)

Töihin kutsuttavia koneasentajia
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on pitkänlinjan teollisuusyritys, joka hakee nyt Tampereelle ammattitaitoisen tiiminsä vahvistukseksi töihin kutsuttavia

KONEASENTAJIA.

Työtehtävät ovat metallialan monipuolisia asennus-, kunnostus- ja kokoamistöitä. Tehtävissä eduksi on kuvienlukutaito, kokemus koneasennustöistä, esimerkiksi laakeroinnista, sekä käsityökalujen sujuva käyttö, mutta tärkeintä on innokas ja reipas asenne.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kattavan perehdytyksen sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työmäärä vaihtelee asiakkaan tilanteen mukaisesti, keskimäärin muutama päivä viikossa. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Töihin kutsuttavia koneasentajia. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella numerosta 0207 414 852 tai sähköpostilla info@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.