(Poistunut julkaisusta)

Töihin kutsuttavia kiinteistönhoitajia Imatralle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Kiinteistöalalla on motivoituneille tekijöille tilaa - haluatko liittyä ammattilaistiimiimme? Etsimme Imatralle
 
KIINTEISTÖNHOITAJIA

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Haemme talvikaudeksi kiinteistönhoitajia tarvittaessa töihin kutsuttavaan työhön Imatralle. Tehtävä sisältää lumitöitä. Työajat ovat riippuvaiset lumitilanteesta - työt voivat siis sijoittua kaikkiin vuorokauden aikoihin, painottuen aamuyöhön sekä aamuun. Lumitilanteen mukaan työtä tehdään tarvittaessa myös viikonloppuisin. Työ alkaa marraskuussa ja kestää 30.4.2020 saakka.

 

Ketä etsimme? Etsimämme henkilö on reipas, joustava ja valmiina töihin nopeallakin varoitusajalla. Ulkona työskentely ja fyysinen työ ovat sinun juttusi. Paikallistuntemus on plussaa ja B- ajokortti välttämätön tehtävän hoitamiseksi. Aiempi kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä ja koneajotaito ovat eduksi, mutta perehdytys kuuluu kaikille pakettiin. 
 
Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva ja aktiivinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi 13.10 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä – älä siis suinkaan aikaile hakemisen kanssa! Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin asiakasryhmän päällikkö Yrjö Kovasiipi, puh. 050 385 6334.