(Poistunut julkaisusta)

Töihin kutsuttava kiinteistönhoitaja Vallilaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Meidän remmi poistaa taloilta eräpäivän. Meillä on nyt hakusessa ammattilaistiimiimme
 
KIINTEISTÖNHOITAJA VALLILAAN

 

Minkälainen työ on kyseessä?  Kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava, määräaikainen työsuhde vuoden 2019 loppuun. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistöhoidon monipuolisissa sisä- ja ulkotöissä asiakaskohteessamme Helsingin Vallilassa ja hoidat mm. liputuksia, käsilumitöitä, lehdennostoja ja roskien keräämistä piha-alueilta. Tehtävässä on tarjolla vaihtelevia työvuoroja arkisin ja viikonloppuisin. Työ sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijalle. 

 

Ketä etsimme? Etsimämme henkilö on reipas, joustava ja valmiina töihin nopeallakin varoitusajalla. Aiempi kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä on eduksi, mutta perehdytys kuuluu kaikille pakettiin. Toivomme sinulta ystävällistä asiakaspalveluasennetta ja reipasta otetta työhön. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään suppean turvallisuusselvityksen läpäisemistä.
 
Mitä tarjoamme? Isona yrityksenä tarjoamme hyvät ja monipuoliset mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin haluamaasi suuntaan.
 
Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva ja aktiivinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi 30.6. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan henkilön löydyttyä – älä siis suotta aikaile hakemisen kanssa! Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Otto Ljungberg (puh. 040 866 7797) antaa sinulle mielellään lisätietoja tehtävästä arkisin klo 13-16.