(Poistunut julkaisusta)

Töihin kutsuttava kiinteistönhoitaja Seinäjoelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Meidän remmi poistaa taloilta eräpäivän. Meillä on nyt hakusessa ammattilaistiimiimme Seinäjoelle
 
TARVITTAESSA TÖIHIN KUTSUTTAVA KIINTEISTÖNHOITAJA

 

Minkälainen pesti?  Kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava, määräaikainen kausityö maalis-huhtikuulle 2020 asti. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistöhoidon monipuolisissa sisä- ja ulkotöissä asiakaskohteessamme Seinäjoella ja hoidat mm. käsilumitöitä, piha-aluiden puhtaanapitoa sekä kärryjen keräämistä. Työajat painottuvat ilta-, viikonloppu- ja yövuoroihin. Työ sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijalle.

 

Ketä etsimme? Etsimämme henkilö on reipas, joustava ja valmiina töihin nopeallakin varoitusajalla. Aiempi kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä on eduksi, mutta perehdytys kuuluu kaikille pakettiin. Toivomme sinulta ystävällistä asiakaspalveluasennetta ja reipasta otetta työhön. Koneajotaito on tehtävässä eduksi.
 
Mitä tarjoamme? Isona yrityksenä tarjoamme hyvät ja monipuoliset mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin haluamaasi suuntaan - meillä on satoja erilaisia tehtäviä tulevaisuuden työuraasi ajatellen!
 
Kiinnostuitko? Mikäli vaihteleva ja aktiivinen työ kiinteistöhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi 18.10. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevan henkilön löydyttyä – älä siis suotta aikaile hakemisen kanssa! Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Sanna Hartikka antaa sinulle mielellään lisätietoja tehtävästä arkisin (puh. 044 723 8790 ,sanna.hartikka@lassila-tikanoja.fi)