Töihin Go On Kuopion kautta
Go On Kuopio

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

TÖIHIN GO ON KUOPION KAUTTA!

Haemme eri alan asiakasyrityksillemme reippaita ja positiivisia työntekijöitä täydentämään asiakkaidemme tiimejä.

Työmahdollisuuksia on useilla eri toimialoilla, kuten teollisuudessa, kaupan alalla ja logistiikassa. Töitä on tarjolla lyhyemmistä työsuhteista pidempikestoisiin. Toivomme sinulta joustavuutta ja halua oppia uutta – tehtäviin perehdytetään aina! Kerro meille, minkälaisista töistä olisit kiinnostunut ja milloin olisit valmis aloittamaan, niin etsitään juuri Sinulle sopiva paikka!

Töitä on tarjolla pääasiassa Kuopiossa, Iisalmessa, Vieremällä, Leppävirralla ja Suonenjoella. Kerrothan hakemuksessasi myös millä paikkakunnalla olisit halukas työskentelemään. Palkkauksen osalta noudatamme aina samaa työehtosopimusta, kuin asiakkaammekin!

Monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme Sinulle mahdollisuuden nähdä erilaisia töitä ja löytää oma paikkasi työelämässä. Pääset osaksi henkilöstöetuohjelmaamme ja paikallinen toimistomme on aina valmis auttamaan Sinua työnhakuun liittyvissä asioissa.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä työmahdollisuuksia on jatkuvasti tarjolla. Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Kuopion tiimistä HR-päällikkö Sanna Salmi 0401757224, sanna.salmi@go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1389964
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo